karadjordje Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 Прво,ја не знам да сам рекао да је то твој текст. Друго,тачно,само ће будала узети отров после седам поједених урми јер седам урми нема ефекат да ништи дејство отрова. Треће,ја нити сам кренуо у расправу нити у дебату него сам питао како може седам урми истовремено ништити и ублажавати дејство отрова. pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Децембар 16, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 пошто је тема кренула путем Ислама, пребачена је у одговарајући подфорум. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Оливера Написано Децембар 16, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 16, 2009 ????? ?? ???? ??????? ????? ??????, ????????? ?? ? ???????????? ????????. ??, ??...?? ??????? ?? ??????? ?? ???? ????, ?????? ??. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука