Jump to content

Devojcica koja cini cuda

Оцени ову тему

Препоручена порука

Radi se o jednoj devojcici Odri Mari Santo koja je u komi 19 godina, u trenutku snimanja emisije imala je 21, i ljudi sirom Amerike dolaze svake godine da posete njen dom, koji je pretvoren i u svetiliste, kako bi nasli poslednju nadu da se iscele od neke bolesti. Za 19 godina zabelezeno je 15 slucajeva cudotvornog isceljivanja, a u njenoj sobi ikone i statue Hrista i Bogorodice mirotoce i ispustaju ljudsku krv. Njena majka je katolicka vernica, i kada je devojcica upala u komu, (ustanovili su joj bolest koja je naglo nastupila i njeno telo je samo obavljalo funkciju odrzavanja u zivotu, ali joj je mozak potpuo bio ostecen, i dali su joj nekoliko nedelja zivota), odvela devojcicu na Medjugorje, gde se navodno Bogorodica javila Ivanu Dragicevicu(medjugorski vizionar) za Odri i od tada krecu slike da mirotoce i devojcica cudotvorno da isceljuje ljude. Toliko je je postala poznata da hiljde i hiljade hodocasnika dolazi svakog meseca da poseti njen dom. E sad, ispitivanjem ulja koje curi sa statua i slika, utvrdjeno je da je to 100% maslnovo ulje, a po dogmatu katolicke crkve, pravo sveto ulje mora da se sastoji od mnogih drugih elemenata da bi bilo proglaseno za miro (nemojte mi zameriti, ne razumem se bas od cega, verovatno svestenici bolje znaju to da objasne, a i ima objasnjeno u dokumentarcu). Dalje, navodno, devojcica i ako je u komu potpuno nepokretna, ona sluzi kako kanal za molitve upucene Gospodu Hristosu i Djevi i ko god dodje da je moli za pomoc ona se moli za tu osobu. Posto sam ja sve ovo ovako zbrzala i prepricala, koliko sam zapamtila iz dokumentarca, molim da ga i vi sami pogledate i prosudite da li se ovde radi o cudu ili o psiholoskim zabludama njene majke, koja je toliko promovise i koja je od svog deteta napravila kult.

http://www.youtube.com/watch?v=UfJ2vNcSDjA

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...