Jump to content

Privatna kapela

Оцени ову тему

Препоручена порука

Kod nas je najvažnija saglasnost Crkve tj. biskupa ili nadbiskupa. Pogledaj ovo:

450px-Minaret_in_Lednice_-_se_stromy.JPG

Ovdje je puno lijepih slika te građevine, pogledajte obavezno:

https://www.google.cz/search?num=100&newwindow=1&client=opera&hs=g8t&channel=suggest&q=Lednicko%20Valtick%C3%BD%20are%C3%A1l%20%3A%20Minaret&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=siO6UbylLeKJ7AbNjoCoDg&biw=1024&bih=655&sei=uCO6UdT6Eo_e7Aal0oCwBw

Ovo je jedini minaret u Ćeškoj Republici visok 60 m u tamo piše da je najvišim islamskim minaretom postavljenim u neislamskom svijetu tj. među neislamskim zemljama. nalazi se u Češkoj a podigao je knez Alojz od Lihtenštajna iz inata što mu nisu dali da postavi crkvu. Ustvari on je već imao jednu izgrađenu i kad je podnio molbu za drugu odbili ga s odgovorom: Šta će mu dvije crkve kad jednu već ima. I on se razljutio i rekao biskupu, kad ne može crkva biće onda džamija i ovaj minaret no na kraju bez te džamije u maurskom stilu postavio, dole je izletnička kafana a gore razgledna ili vidikovac za turiste, popneš se gore i razgledaš sve okolo. Nije prije bilo aviona pa su si tako ispunjavali takve želje za letanjem. Zato smisli rezervni plan ako te odbiju i ne daju ti taj blagoslov i saglasnost.  šta ćeš ti onda,  hoćeš li i ti postavit minaret ko i on?

http://cs.wikipedia.org/wiki/Minaret_(Lednicko-valtický_areál)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Alois_I._z_Lichtenštejna

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Zato smisli rezervni plan ako te odbiju i ne daju ti taj blagoslov i saglasnost. šta ćeš ti onda, hoćeš li i ti postavit minaret ko i on?

Ne,ne....ja cu im doci sa ovom tvojom   pricom pre trazenja blagoslova,ahhahaahah greengrin whackado

Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13)

Подели на овим сајтовима

Ne,ne....ja cu im doci sa ovom tvojom   pricom pre trazenja blagoslova,ahhahaahah greengrin whackado

Ah, ti imaš to još jednostavnije, ne moraš im ništa od sve ove ovolike priče ni pričat, 

samo im reci da ako ga ne daju oni otićeš Mirašu po odobrenje, odmah ćeš sve dobit. 

2rhmxzc.jpg

Nisam znao da i vi imate ovakve kardinalski crvene mantije, 

ja mislio da samo naši kardinali nose kardinalski purpur a ono i vi.

I ne pričaj svuda da sam te ja tako poučio, to mi je od radne kolegice djever.

Подели на овим сајтовима

Ah, ti imaš to još jednostavnije, ne moraš im ništa od sve ove ovolike priče ni pričat, 

samo im reci da ako ga ne daju oni otićeš Mirašu po odobrenje, odmah ćeš sve dobit. 

2rhmxzc.jpg

Nisam znao da i vi imate ovakve kardinalski crvene mantije, 

ja mislio da samo naši kardinali nose kardinalski purpur a ono i vi.

I ne pričaj svuda da sam te ja tako poučio, to mi je od radne kolegice djever.

Brate Zajrone, znaš li ti da se u Crnu Goru prati moda...Italija je blizu..Versaći, Armani, ovo..ono...

Подели на овим сајтовима

Brate Zajrone, znaš li ti da se u Crnu Goru prati moda...Italija je blizu..Versaći, Armani, ovo..ono...

Da, on je u Rimu dugo vremena živio i studirao, ja sam prvo mislio da namjerava to ponovo oživit i aktualizovat rimsko-pravoslavni obred u tkzv. CPC a da je ta njegova kardinalska mantija takvim simbolom tog njegovog htijenja i stremljenja.

Подели на овим сајтовима

da, Versaće, Armani...ta moda danas vlada svuda stvarno, kod nas su nekad bile moderne i takve crvene cipele

pope-red-shoes_2510784b.jpg

papa Benedikt XVI

Ali više nije ta crvena u modi, treba to reći Mirašu da mu je ta crvena već demode, da se aktualizira, hit sezone je crna

7a.shoes-pope-francis-first-mass-130319.

papa Francis služi prvu Misu kao papa

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Мислим да је манастир Ждрело подигао човек тако на свом земљишту и све радове обавио сам, наравно уз благослов, наврати тамо па се распитај како.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...