Jump to content

Да ли сте присуствовали нечијем самртном моменту

Препоручена порука

Искрено оно што ме подстакло да отворим ову тему је то што је мој деда тежак срчани болесник и што му није остало пуно времена а он се страшно мучи и пуно страда а нема утеху у вери јер није баш неки верник. Морам да ти се срчано захвалим Оливера зато што је твоја прича заиста поучно деловала на мене и сад се кајем што не посвећујем том човеку мало више времена кад му је најпотребније.   :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

Био сам присутан смрти мог оца који је грешком лекара умирао три дана...тек сам касније схватио шта се заиста десило и да је сепса у питању,због класичног немара лекара и медицинских сестара.Шта да вам кажем? Тешко је и болно до несхватљивости када губиш неког кога си волео свим срцем и душом...нестаје велики део тебе заједно са њим.Надам се да ћемо једног дана бити опет заједно тамо где треба...молим се Господу за то сваки дан.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

• Гости

??????? ??? ??? ?? ????????? ?? ??????? ??? ???? ?? ?? ??? ?? ??? ???? ????? ?????? ???????? ? ??? ?? ???? ?????? ???? ??????? ? ?? ?? ??????? ???? ? ???? ?????? ? ???? ????? ? ???? ??? ???? ??? ???? ??????. ????? ?? ?? ?? ?????? ???????? ??????? ???? ??? ?? ????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? ???? ? ??? ?? ????? ??? ?? ?????????? ??? ?????? ???? ???? ??????? ??? ?? ?? ?????????????.   :drugarstvo:

Nije kasno, Trapo...uzmi ga za ruku i kreni putem se?anja. Ne boj se vezivanja zato što on mora da ide. Daj mu najviše što možeš...i kad do?e tren...ne zadržavaj ga, predaj ga sa ljubavlju Gospodu. Dotle je na tebi. Njegova smrt može biti i tvoj po?etak...

Ni moja nana nije sama verovala da je vernik...a bila je, samo što to nije znala. Daj mu utehu u ljubavi jer naša vera je ljubav.

Подели на овим сајтовима

http://www.youtube.com/watch?v=SLFRjRoiJtw&feature=fvw

Знам за неке моменте овде где нам се чини да су неки погинули али нису. Као например оно са горећим чамцем- Али вероватно има погибија.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Гости

Морам да разјасним шта је била трапина мисао, кад је започео тему...Како се поставити у тренутку кад знамо да ће неко наш драг напустити овај свет и кад дође до тога. Многима, који нису прошли такав тренутак, нечије искуство је драгоцено. Колико би мени било лакше да сам имала неког ко је то већ доживео!

Тема је корисна и молим вас да избегавамо било какве морбидности везане за ову тему.

Подели на овим сајтовима

bio sam prisutan kad mio je deda umro..još uvek nemam svest da je umro...samo čekam da se pojavi i da provali neku foru,kao što je umeo...totalno nemam  osećaj da je umro... 0110_hahaha 8084.gif joooj

a i nije....kaj ne dada

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Без обзира, што свако од нас друкчије прође кроз овај тренутак..заједничко је: сећамо се гласа вољене особе, понашамо се као да је још ту. То је природно. Мени је пуно  0110_hahaha тада ...и знам да ме чекају, то је најбоље од свега. dada

А да је тема тешка, јесте. Знам још неколико чланова који би хтели да пишу о томе, али још не могу. Мени је много лакше откако то делим са вама мислим да ће и њима.

Подели на овим сајтовима

setimo se reči djakona Avakuma..... Srb je Hristov-raduje se smrti....  0110_hahaha

generalno mi se svidja naša narodna poezija al ovo je vrh...

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Довољно је било тешко присуствовати

одлажењу једног пса...

Нешто теже од тога,

растајати се са човеком

баш кад је последњи моменат...

мислим да је неккао лепо и свечано

и ужасно тешко...

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова