Jump to content

Upoznavanje muskarca i zene u pravoslavlju

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево мало да преформулишем питање:

Како сте ви то ЛИЧНО решили (ако сте решили) ?

Очекујем и нека сестра да се јави...

п.с.

Hot тема - скоро 500...

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Uzmi sve sto ti zivot pruza jer .....

Zenu i ljubav covek mora da nadje ili da je ukrade i nema drugo ! Od kad je sveta i veka ratovi se vode zbog zenske lepote i nije BOG to dzabe tako postavio jer ako covek zeli da se produzi kroz potomstvo mora da se BORI ! Jedan zadovoljni zenski osmeh -NEPROCENLJIVO i taj pogled na pobedu zaista nema sa cime moze da se uporedi ! Zena je stvorena da bude plen i nagrada za trud a sve ostalo je demagogija ! Covekovo je da se dokazuje a zenino da bira jer ona ima konacnu odluku sa kim ce da produzi potomstvo a to nije malo jer covek se ne bori samo za zenu nego za zivotonosnicu !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Glavni problem kod muskarca pravoslavca je sa onim NE LAZI (imam takve prijatelje i to ocu da razbijem kod njih ) ! Da naravno Ne Lazi (ne svedoci lazno na bliznjega svoga) al nije receno zenu ,ne lazi ! Pramajka Eva je poslusala zmiju a ne Adama jer zena je ta koja je lepa i koja vise tezi idilicnosti i imaginarnome pa u skladu sa time se treba i ponasati ! Zar Sam HRISTOS ne rece Budite mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi ! Da se zene pale i sude samo istini tesko da bi se neka udala za nekoga al zato muskarac treba da joj stvori ono sto zeli da vidi i cuje a ostalo je stvar tehnike i mogucnosti !

Подели на овим сајтовима

Ја,као мало старији,волим то на старински начин.Она прва да знак тако што испусти марамицу,а ја јој одмах купим машину за прање веша и веза је успостављена.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Битно је да није речено не лажи жену, мислим Ескобаре братеееееееее  0110_hahaha. Ја сам раскидала са мушкарцима само зато што су ми лагали, како да жена има повјерења у свог мушкарца, ако јој он лаже? И на чему ће да стоји њихова веза ако не на љубави и повјерењу? Шта мени значи да ми неко меди и слади кад ме лаже? Ево једног примјера, питам ја свог бившег можемо ли се видјети, а он ће мени - нисам у граду, ок, ја пошла из града кући, у року од 10 мин. од разговора, погледам, кад човјек ради нешто на својој тераси. Ја станем под терасу, зовнем га, и махнем, а он побјеже у кућу. Мислииииим  0202_238.

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Битно је да није речено не лажи жену, мислим Ескобаре братеееееееее  0110_hahaha. Ја сам раскидала са мушкарцима само зато што су ми лагали, како да жена има повјерења у свог мушкарца, ако јој он лаже? И на чему ће да стоји њихова веза ако не на љубави и повјерењу? Шта мени значи да ми неко меди и слади кад ме лаже? Ево једног примјера, питам ја свог бившег можемо ли се видјети, а он ће мени - нисам у граду, ок, ја пошла из града кући, у року од 10 мин. од разговора, погледам, кад човјек ради нешто на својој тераси. Ја станем под терасу, зовнем га, и махнем, а он побјеже у кућу. Мислииииим  0202_238.

Чиме си му махнула? Оклагијом?  0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Гости

da nema popova koji varaju zene ja verovatno nebi Pravoslavlje shvatio kao slobodu al na srecu ima ih i to su ljudi koji su me na neki nacin privukli Veri u BOGA ZIVOGA !

Zena mora da zna da je zena i da iz toga izvuce maksimum jer zena mora da je i majka deci ,domacica u kuci a k.rva u krevetu

Подели на овим сајтовима

da nema popova koji varaju zene ja verovatno nebi Pravoslavlje shvatio kao slobodu al na srecu ima ih i to su ljudi koji su me na neki nacin privukli Veri u BOGA ZIVOGA !

Zena mora da zna da je zena i da iz toga izvuce maksimum jer zena mora da je i majka deci ,domacica u kuci a k.rva u krevetu

Е,брате ти вредиш за двојицу...од којих се не зна који је гори.  0202_238 0104_cheesy 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Nisi baš dobro sročio ovo. Žene su najmilija bića koja postoje na svetu. I kada te pravo i iskreno vole, samo se to što si rekao javi iz njih i tako bude. Nema tu nikakvog forsiranja. Ljubav .... Sloboda .... Oklagija  0104_cheesy ... E Solomone....

Подели на овим сајтовима

• Гости

Nisi baš dobro sročio ovo. Žene su najmilija bića koja postoje na svetu. I kada te pravo i iskreno vole, samo se to što si rekao javi iz njih i tako bude. Nema tu nikakvog forsiranja. Ljubav .... Sloboda .... Oklagija  0104_cheesy ... E Solomone....

Brate u prethodnim postovima na ovoj temi sam napisao upravo o zenskoj lepoti ! jer da BOG ne stvori Evu Adamu bi bilo dosadno e sad praotac Adam nije morao sa se bori za Evu zapalo mu to sto mu je zapalo a mi njegovi cukuncukuncukun unuci imamo slobodu da biramo i da se borimo
Подели на овим сајтовима

Ма лако је "намамити" то "намилије биће" и ући у везу "љубави и слободе"...пробај да је намамиш у кухињу.

Подели на овим сајтовима

0202_238

Zar je pravoslavlje sloboda da se cini preljuba?

Ali u svakoj nesreci ima srece ako te je to privuklo Bogu Zivome. :smiley:

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

• Гости

i kako kaze velicanstveni Psalam 50 " i u gresima rodi me mati moja " al me ipak rodi po volji i milosti BOZIJOJ da i ja uzmem ucesce u Njegovom premudrom domostroju Spasenja !Kako pali covek moze da spozna ljubav ako ne spozna greh i iz toga da se izrodi nesto novo i dobro ! Rece BOG "Radjajte se i mnozite " jer u Liturgiji se kaze "Jedni druge i sebe same HRISTU BOGU Predajmo " sam BOG nas je pozvao da se borimo i da ostavljamo potomstvo

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...