ego Написано Октобар 8, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2010 Како Црногорац прилази девојци: "Савршена фигура, витак стас, мио поглед, прелепе очи... доста о мени, како си ми ти јадо?" amin-nas „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Имам осећај да се о мени прича... следеће http://vukajlija.com/naljutilo-se-govno Никакав ти је ....... приступ..... bleh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 Имам осећај да се о мени прича... следеће http://vukajlija.com/naljutilo-se-govno Никакав ти је ....... приступ..... 0110_hahaha ........................... bleh ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 e sad je bolje....devojke vole stidljive 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 e sad je bolje....devojke vole stidljive 1405_love Или снисходљиве? 89898989898989 1405_love "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Октобар 9, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2010 e sad je bolje....devojke vole stidljive 1405_love Или снисходљиве? 89898989898989 1405_love 1405_love 1405_love greengrin клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 11, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 11, 2010 0110_hahaha oleeeee 319.gif slava3 ljut 0442_feel 0442_feel али рекла нана..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Октобар 12, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2010 Pamela Anderson konacno upoznala Blazu ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 13, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 13, 2010 ajvar je bio okidac...oborio je s nogu.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
flint Написано Октобар 22, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2010 Надам се да не прилазите девојкама које први пут видите, на улици Него, излазите тамо где је и она, крећете се у истом друштву, а онда је лако. Свашта, наравно да им прилазим. нећу ваљда да их пратим као манијак да бих сазнао где се крећу ја сам за директан приступ у затуцаној средини Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Devojke u tim zatucanim sredinama su mnogo vise direktnije....samo se prave fine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 28, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2010 Ако пристане на плес уз ову песму... 0110_hahaha завршио си пос'о бар 50 посто 4chsmu1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 pod uslovom da znas da pleses..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 pod uslovom da znas da pleses..... :pravila:Куј? Ја? БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marina Написано Октобар 29, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 29, 2010 ma ne tiiiiiiiiii ne sumnjam u tebe nikako :pravila: 0102_laugh 0102_laugh 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука