Гости Guest - . . .- Написано Март 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Пева отац Перица Стојић, парох крушевачки о. Перица, Срђан Ранђеловић, Ленка* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Перица Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Велики поздрав за сајт-администратора оца Ивана, који несебично поклања своју братску љубав и пажњу свим члановима и посетиоцима сајта. Silence , мирођија, Ленка* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Велики поздрав за сајт-администратора оца Ивана, који несебично поклања своју братску љубав и пажњу свим члановима и посетиоцима сајта. Што би наш народ рекао: Ја тебе војводом, ти мене сердаром... јер тако смо у могућнсти Оче и брате мој, пуно Ти хвала што ово снимаш и што постављамо на сајт, веруј да много људима значи. Silence , о. Перица, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
о. Перица Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Хвала Богу, да могу свој талант да умножавам на корист Цркве и спасење њених чланова. Битно је само да пратите... Anton Perak, Gospod je pastir moj!, мирођија and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Оче, пратимо, пратимо... bgpj and о. Перица је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 da li će biti i nekih pashalnih stihira? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Март 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Наравно, у своје време Candy Butcher је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Дивно.Пуно хвала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Odlican je u visinama ima tehniku, medjutim donje lage i tremor mora jos da uvezba! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука