Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Evo link a temu sam postavio samo zbog ovog citata: "Ova desničarska stranka osnovana je 2009. godine, kada se frakcija na čelu sa Ružom Tomašić izvojila nezadovoljna radom lidera Hrvatske stranke prava Danijela Srba." Danijel SRB.... Nomen est omen .... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Znaci moraju Srbi i desnicarske partije da im vode, ni za to nisu kadri ... .smeha. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Mi smo ovdje imali takvu situaciju da su se predsjednik udruženja Njemaca u Češkoj zvao Böhme (Čeh) a predsjednik udruženja Čeha u Austriji Němec. Predsjednikovali su prije desetak godina otprilike i u sito vrijeme, tako su se često sretali na raznim susretima, recimo bili su i ovdje u Krnovu oba prilikomn podizanja spomenika poznatom austrijskougarskom arhitekti Leopldu Baueru koji je sudetstki Njemac porijeklom iz Krnova (Jägerndorfa). http://cs.wikipedia.org/wiki/Leopold_Bauer http://www.hrady.cz/index.php?OID=4777 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Evo link a temu sam postavio samo zbog ovog citata: "Ova desničarska stranka osnovana je 2009. godine, kada se frakcija na čelu sa Ružom Tomašić izvojila nezadovoljna radom lidera Hrvatske stranke prava Danijela Srba." Danijel SRB.... Nomen est omen .... .smeha. Inače mogao bih skoro sa sigurnošču tvrduti da se radi o kroatiziranom Čehu, Srb je tipično češko i tradicionalno staro prezime, u vezii sa Lužičkim i danas nepostojećim češkim plemenom Srbskim, milčanskih Srba koji su imali enklavu u Češkoj na primjer iz kojih je potekla i sveta Ludmila, a na područje tadašnje Austrougarske se krajem 19. i početkom 20 vijeka desio veliki imigranstki val Čeha, Moravana i Slovaka na slabije naseljena područja u Slavoniji i Moslavini. http://cs.wikipedia.org/wiki/Lužičtí_Srbové Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Inače mogao bih skoro sa sigurnošču tvrduti da se radi o kroatiziranom Čehu, Srb je tipično češko prezime a na područje tadašnje Austrougarske se krajem 19. i početkom 20 vijeka desio veliki imigranstki val Čeja, Moravana i slovaka na slabije naseljena područja u Slavonniji i Moslavini. Ne bi se zacudio Deretic .... .smeha. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Daj nam link na telefonski imenik sa prezimenom SRB da se javimo zemljacima .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 E zamisli uzmeš te brojeve i čekaš jedno 3-4 sata unoć i onako ko neki psihopata ih zoveš. Joj sad si mi dao ideju da zovem ljude u sred noći i ono kao da počnem "Znam gde živiš ulica ______, znam da su kod tebe pare imaš 24 sata da ih vratiš, takođe snaš gde ćekaću te, ako sve pare ne budu bile na broju za 24 molićeš me da te ubijem" Zamisli samo reakcije ljudi. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Evo vam pa razgledajte ta oplemena slovvenska koja su sve bila i ikakva: Polabští Slované. 1. Kmeny, svazy, centra - Plemena, savezi, centri http://milasko.blog.cz/0810/polabsti-slovane-1-kmeny-svazy-centra Polabští Slované. 2. První agrese za Merovejců a Karlovců http://milasko.blog.cz/0811/polabsti-slovane-2-prvni-agrese-za-merovejcu-a-karlovcu Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Ne bi se zacudio Deretic .... .smeha. Samo onaj ko nema osnovna znanja iz slavistike kao spomenuti Deretić može mješati nazive Srb i Chorvat, Srbsko i Chorvatsko itd. sa današnjim modernim etnonimima Srbin, Hrvat, Srbija i Hrvatska. Kroz istoriju se nekoliko puta pojavljuju ti nazivu z najrazličitijem smislu i kao dijelovi raznih spojenica a ovi moderni nazivi s nekim od tih naziva koji su ustvari generalnim, opštim slovenskim nazivima često nemaju nikakve veze. Previše komplikovano za objašnjavat, za 5 minuta to nejde a ja nemam sad za to vremena. Ako nađem neki članak koji o tom raspravlja prevedem ga i postavim. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Inače mogao bih skoro sa sigurnošču tvrduti da se radi o kroatiziranom Čehu, Srb je tipično češko i tradicionalno staro prezime, u vezii sa Lužičkim i danas nepostojećim češkim plemenom Srbskim, milčanskih Srba koji su imali enklavu u Češkoj na primjer iz kojih je potekla i sveta Ludmila, a na područje tadašnje Austrougarske se krajem 19. i početkom 20 vijeka desio veliki imigranstki val Čeha, Moravana i Slovaka na slabije naseljena područja u Slavoniji i Moslavini. Te stoga danas postoji "granica" medju hrvatima ... Pa su Hrvati iz Dalmacije ili Hercegovine genetski blizi rodjaci Srbima oko Morave (Zapadne) nego Zagorcima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Samo onaj ko nema osnovna znanja iz slavistike kao spomenuti Deretić može mješati nazive Srb i Chorvat, Srbsko i Chorvatsko itd. sa današnjim modernim etnonimima Srbin, Hrvat, Srbija i Hrvatska. Kroz istoriju se nekoliko puta pojavljuju ti nazivu z najrazličitijem smislu i kao dijelovi raznih spojenica a ovi moderni nazivi s nekim od tih naziva koji su ustvari generalnim, opštim slovenskim nazivima često nemaju nikakve veze. Previše komplikovano za objašnjavat, za 5 minuta to nejde a ja nemam sad za to vremena. Ako nađem neki članak koji o tom raspravlja prevedem ga i postavim. Te stoga danas postoji "granica" medju hrvatima ... Pa su Hrvati iz Dalmacije ili Hercegovine genetski blizi rodjaci Srbima oko Morave (Zapadne) nego Zagorcima. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 20, 2013 E zamisli uzmeš te brojeve i čekaš jedno 3-4 sata unoć i onako ko neki psihopata ih zoveš. Joj sad si mi dao ideju da zovem ljude u sred noći i ono kao da počnem "Znam gde živiš ulica ______, znam da su kod tebe pare imaš 24 sata da ih vratiš, takođe snaš gde ćekaću te, ako sve pare ne budu bile na broju za 24 molićeš me da te ubijem" Zamisli samo reakcije ljudi. Pazi samo da te ne u'apse .... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Srb http://cs.wikipedia.org/wiki/Srb Česká jména lužickosrbského původu http://nase-rec.ujc.cas.cz/archiv.php?art=4509 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Daj nam link na telefonski imenik sa prezimenom SRB da se javimo zemljacima .... Evo vam ti telefoni, hahahaha, imate tamo i firme, sve Srbske, možete s njima trgovat, nekakav good job napravit. http://www.zlatestranky.cz/hledani/-/Srb/1/;jsessionid=E5D4A0BE5F6E5A3111A81CADAA59E987 Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Evo vam pivnica i vinarna U Srbů, u Pragu je, ne baš u centru, negdje na periferiji. Restaurace U SrbůFormanská 3, 14900 Praha - Újezd Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука