Jump to content

Колико се људи заиста моли за своје непријатеље?

Препоручена порука

?????? ??????? ?? ?? ???,?? ?? ?? ??????? ????? ?????????? ???? ?? ???????,??? ???????? ???? ????????...

?? ???? ?? ????  :drugarstvo:

???? ?? ?? ?? ?????????? ???? ?? ??????? ? ?? ??? ???????? ???? ????????...????? ?? ????? ? ??????? ?? ?????? ?? ???! ''?????? ?? ?????? ?????? ?????? ??? ????? ????''! ? ??? ??????? ??????? ????? ??????? ?? ???? ????? ??????????? ?????. ??????? ?? ?? ?? ???? ?????????!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 68
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

МОЛИТВА прва преподобном СИСОЈУ ВЕЛИКОМ

Клањам ти се, свети и преблажени Сисоје! Славим и хвалим велику силу твоју, коју задоби благословом Божјим, да можеш ловити нечисте бесе! Славим ти име свето, јер ти си задобио милост Божју постећи и Богу се молећи; примио си дар Духа Светог, да можеш лечити болне и мртве подизати. Клањам ти се и, као праведнику Божјем, најискреније молим: у борби овој сачувај ме од немила удеса, огњене стреле, копља, мача и сваког смртоносног оружја. Ти си велики и моћан, Богом си благословен и узми ме у крило своје и помоли се за мене Господу, нека ми подари снагу и силу, да сатрем непријатеље у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Постављена слика 0104_cheesy
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

ovde se sigurno misli na nečiste sile...kako može neko da koka ljude u ime Oca i Sina Svetoga Duha...mislim...taj koncept je meni stran... pivo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Владика Николај је говорио да се за почетак молимо за пријатеље своје.За непријатеље се моле свеци а ми нисмо свеци.Значи не може ништа одједном,већ постепено.

Подели на овим сајтовима

молим се за све које познајем и трудим се да не мислим у тренутним варијантама ко ми је шта учинио, већ да ли бих и себе и другог волео да видим у Рају.

мислим да је то нека идеална варијанта, а ја сам далеко од ње 0110_hahaha

умом знам да ми је само демон непријатељ, такав ми је и потпис smej.gif

ал реално, свако ми је непријатељ који ми нападне сујету.

е таквог највише волим, тај ми је и највећи пријатељ, онај ко ми лепо у лице каже шта ми мисли и шта не ваља код мене.

оне што ме хвале, мало подозриво гледам 0110_hahaha

оне што ми оћуте којешта не видим ни као пријатеље ни као непријатеље већ као непознате, обично ме ти пусте да се окљоцам без потребе.

не видим никако да је неправилно волети свог брата, оног с ким се делиш.

најлакше је бити непријатељ другоме, а најтеже је рећи истину.

е сад је питање само како и колико.

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!

Pre nekoliko godina procitah tekst o nekom ruskom svesteniku (monahu) koji je,u vreme revolucije,stojeci pred dzelatima,ridao i molio Boga da mu oprosti sto ce prolivanjem njegove krvi dzelati ogresiti svoje duse.

Od tada,uvek kad mi neko ucini nepravdu ili me nekako povredi,borim se sa sobom(ponekad i danima)  11222da mi iz srca krene molitva:"Gospode,pomiluj gresnog slugu svoga..... i mene gresnu molitvama njegovim"!Verujte mi da vredi i daje rezultate.

0202_238Kod mene se umesto tackica najcesce nalazi ime mog poslodavca 0110_hahaha 0110_hahaha

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Има молитва за умножење љубави у молитвенику, мислим да је она адекватна. Ту се поставља још једно питање а у вези са овим питањем, да ли треба опростити ономе који нам је учинио какво зло ? Зависи и колико је то зло и шта нам је тај ко нам је то учинио значио, а зависи и од тога да ли се каје и тражи опрост. За непријатеље требамо због себе да се молимо, да неби постали непријатељи својих непријатеља. Свети Владика Николај је у "Молитвама на језеру" казао да су непријатељи заправо сурови пријатељи, Казао је: "Благослови непријатеље моје Господе и ја их благосиљам и не кунем, Пријатељи су ме везали за земљу, а непријарељи су ме гурнули у Твоје наручје".

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

?? ?? ???????? ??? ????? ?????? ? ? ???? ?? ???? ???????, ?? ?? ????? ????????? ????? ???? ??? ?? ?????? ????? ??? ? ?????? ? ?????? ?? ?? ??? ? ??? ??? ?? ??? ?? ??? ?? ?? ?????? ??????, ? ?????? ? ?? ???? ?? ?? ?? ???? ? ????? ??????. ?? ??????????? ??????? ???? ???? ?? ?? ??????, ?? ???? ??????? ??????????? ?????? ???????????.

''??????? ??? ?????? ????, ??? ??? ? ?? ????????? ????????? ??????''?

?????? ?? ????????? ????, ??? ??? ????? ??? ???? ??????

?? ??????????? ?? ???? ???? ??? ? ?????? ???? ?? ?? ?? ??????? ???, ??? ??? ?? ?????? ????? ''???! ??????? ??, ?? ????? ??? ????'', ? ???? ?? ?????? ????? ??????? ?? ?? ?? ?? ????? ? ???? ??? ?? ???????? ????, ????? ?? ?????? ??????? ? ???? ???? ???.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...