Crveni Baron Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Papa je "predsednik" drzave Vatikan i nas predsednik je otisao na inauguraciju ... nista neobicno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Зна ли неко где је сада секретар бившег папе Георг Геншвајн? Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Зна ли неко где је сада секретар бившег папе Георг Геншвајн? To je onaj sto je ofirao sve tajne? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Зна ли неко где је сада секретар бившег папе Георг Геншвајн? Presao u SNS kod Tome javljaju domaci medijumi! Млађони је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Не, то је онај батлер. Архиепископ Гешвајн је био човек од највећег поверења Рацингера и имао је неколико кључних функција у Курији - папин лични секретар, руководилац папског домаћинства и сл. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Чак и професионални кољач (шиптарска сатана) се довукао до папе да мољака за признање. http://www.kurir-info.rs/smarao-papu-taci-trazio-priznanje-kosova-clanak-704057 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Можда је поклонио који примерак? Толико о председнику... Ignjatije, verum est in beer, Рилски and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 Za sad je i dalje prefekt papine prefekture. http://en.wikipedia.org/wiki/Georg_G%C3%A4nswein Још који дан, вероватно... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Upravo. Ja sam lepo reko rekao da su Srbi totalno zaglupljen i neobrazovan narod,svakim danom sve više postajem ubeđen u to krenuvši od mojih suseda(ne komšija-nismo turci),preko ljudi sa kojima svakodnevno imam poasla,zatim preko raznih foruma,u svakodnevnoj komunikaciji i na kraju Šapića.Većina vas na totalno neuk način tumači poteze koje naš državni i Crkveni vrh i njeni predstavnici prave. Postoji nesto sto se zove diplomatija.A šta je to diplomatija? greengrin Diplomatije je posebna vrsta političke delatnosti koju sprovodi jedna,ili više,država prema drugoj državi u cilju zastupanja interesa sopstvene zemlje u INOSTRANSTVU. Diplomatska aktivnost jedne zemlje može se obavljati na više nivoa,od kojih je najznačajniji onaj kada predsednik ili premijer neke države lično predstavljaju i zastupaju državne interese u inostranstvu ili u svojoj državi. To što vi svaku posetu naših državnih organa nekoj stranoj zemlji tumačite kao lizanje dupeta,raport,terevenku,to je vaš problem.To što neki naš političar ode u posetu zemlji o kojoj Treće oko piše sve najgore,i to je vaš problem.Ustvari problem je vaša neukost,a pošto vas je mnogo,onda to više nije vaš problem nego je i naš problem .smesko. Nisam ja ništa poredio već je Zawisa pitao : Nisi ti mene razumeo, isto kao sto ja tebe nisam razumeo za Zawisaevo pitanje. Rekao sam "DA se razumemo nemam ja nista protiv sto tomislav nikolic ide kod pape. Ali imam protiv toga sto covek koji je bio antizapad, prelazi na pro zapad, bez ijednog logicnog objasnjenja, ovde ga biraju za predsednika i josh ga hvale sto je otiso kod pape." oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 šta će mu tamo toliki redaktori, Šešelj da je ne znam kakav nije nepismen pa da mu moraju ispravljat pravopisne greške. Njegov asistent mi držao vježbe iz sociologije. Jedino mi Karadžić nijje ništa predavao, kad sam ja bio na faxu on sjedio u Centralnom zatvoru u Sarajevu, zašili ga tamo dušmani komunistički zbog stambenih mahinacija, navodno. Можда је поклонио који примерак? Толико о председнику... Sudija је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 20, 2013 Пријави Подели Написано Март 20, 2013 Гадим се. verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 21, 2013 Пријави Подели Написано Март 21, 2013 Nikolić recenzirao Šešeljeve knjige koje brutalno napadaju Vatikan Knjige nose naslove kao što su "Rimska kurija vječito žedna srpske krvi" i "Pontifeks Maksimus sotonističke crkve Ivan Pavle II" Iako je nazočio inauguraciji pape Franje, pa je čak na svoj Twitter profil stavio kratku snimku s audijencije na kojoj se vidi kako neobavezno ćaska s papom, aktualni srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić ranije dok je bio u Šešeljevim radikalima nije imao, najblaže rečeno, dobro mišljenje o Vatikanu i visokim dostojanstvenicima Svete stolice. Beogradski tabloid Alo! pod naslovom "Toma u 'sotoninom gnijezdu'", podsjeća kako je današnji predsjednik Srbije "bio recenzent četvoroknjižja vođe radikala Vojislava Šešelja koje se bavi Vatikanom". Riječ je o Šešeljevim umotvorinama prigodno, u Šešeljevu stilu, naslovljenim "Vatikan glavno sotonino gnijezdo", "Antikristov namjesnik zlikovački rimski papa Benedikt XVI", "Pontifeks Maksimus sotonističke crkve Ivan Pavle II" i "Rimska kurija vječito žedna srpske krvi". U Predsjedništvu Srbije nisu željeli za Alo! komentirati kako je, usprkos ranim radovima protiv Vatikana, Tomislav Nikolić odlučio otići na svečanost ustoličenja novog poglavara Rimokatoličke crkve, iako se u knjizi doskorašnji papa u knjizi naziva i “reprezentom genocidne politike”. - Ovo je materijaliziranje moje namjere da dokažem kako je za sve zločine u proteklom ratu na prostoru bivše Jugoslavije glavni krivac rimokatolički papa, kako Ivan Pavle II, tako i njegov nasljednik Benedikt XVI, u to vrijeme poznat kao inkvizitor Ratzinger - piše između ostalog u Šešeljevoj knjizi. http://www.vecernji.hr/vijesti/nikolic-recenzirao-seseljeve-knjige-koje-brutalno-napadaju-vatikan-clanak-527029 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука