grigorije22 Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Politika, Nedelja, 17. mart, 2013Aleksandar Dr Šapić na Utisku nedelje izmislio nepostojeću državu Nambiju, mešao padeže, otkrio gledaocima da je „magastrirao”, ocenio da su Rusija i Kina nebitne zemlje, i zaključio da LDP i DS imaju dijametralne stavove------Aleksandar Šapić, desna ruka Dragana Đilasa, pokazao je u Utisku nedelje na B92, u pokušaju da parira Vuku Jeremiću, da je Srbija dobila novog Nikolu Šećeroskog!Aca Dr Šapić je, kad god je dobio reč, mešao padeže i pokazivao elementarno nepoznavanje srpskog jezika, ali gledaoce je prvi put zaista zadivio kad je, mrtav hladan, rekao da je Jeremića podržala afrička država Nambija.Aca Dr Šapić, inače formalno doktor nauka, verovatno je pomešao države Namibiju i Zambiju, obe na jugu Afrike, i stvorio novu suverenu zemlju sa hibridnim imenom.Dr Aca Šapić je zatim nazvao Vuka Jeremića predsednikom UN (Jeremić je predsednik Generalne skupštine UN), pa se potom pošteno nalupao pričajući da su zemalje koje su podržale Jeremića nebitne, misleći na Rusiju i Kinu!Ni sam Jeremić više nije mogao da ostane ravnodušan na provale Ace Dr Šapića, pa ga je pitao Šapića da li zna šta je Oebs. Šapić je, žmirkajući, odgovorio „znam, znam...”Dr Aca Šapić je zatim, govoreći o tome da DS misli na „živalj u Republici Srpskoj”, u jednom trenutku rekao: Republiki Srpski. Nešto kasnije, kad ga je Olja Bećković pitala o njegovom doktoratu i magistraturi, otkrio da je „magastrirao” pre 2009.godine. Govoreći o razlici između LDP i DS Aca Dr Šapić je rekao da te dve stranke imaju potpuno dijametralne stavove. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 ух ух keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bhX9mXNo6mk keka and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Sva sreca pa je i Vuk bio korektan prema njemu, nije hteo da ga potpuno politicki satre! Sinoc je bio uzivo politicki kanibalizam :D keka, Драшко and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 ух ух uxuxuxuxx i ja to prvo izustih Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Šapić zamolio B92 da umesto reprize „Utiska nedelje“ puste finale EP u vaterpolu iz 2001. Šapić je zamolio ljude da obrate pažnju na njegov sjajan gol sa igračem više BEOGRAD, 18. mart 2013, (Njuz) – Predsednik opštine Novi Beograd i funkcioner Demokratske stranke Aleksandar Šapić uputio je danas pismo televiziji B92 u kojem ih je zamolio da, umesto reprize sinoćne emisije „Utisak nedelje“, puste finale Evropskog finala u vaterpolu iz 2001. godine. U obrazloženju ovakve molbe, Šapić je napomenuo da je gledaocima dosta politike i da bi B92 mogli da malo više pažnje posvete sportskim događajima. - Mnoge mladi se ne sećaju te sjajne generacije koja se pre 12 godina popela na krov Evrope – izjavio je Šapić za Njuz – Nema razloga zašto bi televizija B92 ponovo puštala jednu dosadnu političku emisiju, kada može da obraduje publiku fenomenalnim mečom u kojem smo savladali Italiju sa 8:5 – dodao je Šapić i apelovao na ljude koji su pogledali emisiju da je što pre zaborave i podsete se legendarne utakmice. Funkcioner DS-a je napomenuo da ne želi da on sam previše zauzima prostor na televiziji, što bi se svakako desilo ako bi još jedanput išla emisija „Utisak nedelje“, već želi da ravnopravan prostor da i svojim nekadašnjim saigračima Vujasinoviću, Ćiriću, Trbojeviću i ostalim. - Umesto da bilo koji gledalac pokušava da na internetu pronađe snimak Utiska nedelje, bolje neka pažljivo pogleda ovu utakmicu, koja se igrala u vreme kada je moj sinoćni sagovornik bio potpuno anoniman – naveo je Šapić i rekao da se nada da će publika obratiti pažnju na „onaj sjajan gol koji je dao kad smo imali igrača više“. Šapić kaže da ga je od jutros pozvalo nekoliko saradnika iz stranke, koje je, čim bi spomenuli sinoćnu emisiju, podsetio na zlato koje smo osvojili 2005. u Beogradu. Marko Dražić Read more: http://www.njuz.net/sapic-zamolio-b92-da-umesto-reprize-utiska-nedelje-puste-finale-ep-u-vaterpolu-iz-2001/#ixzz2NtwftRV4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 U jbt i šta će ovaj je pazi visoki funkcioner jedne od najačih stranki u srbiji. Majko moja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 to nije smesno, nego je tuzno Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 E ali ovo što ne zna geografiju, maternji jezik itd. i nekako da prođe imamo dosta glupih političara, a i nije baš neophodno znati sve to da bi bio političar. Ali ovo za ustavni sud me je šokiralo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 nije problem sto covek ne zna sve, nego je problem sto je pao tako nisko da bude desna ruka jednom perfidnom pokvarenjaku, izvinte na grubim recima al vec mi je pun kufer svega Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Čovek koji kaže da n bi poštovao odluku ustavnog suda po meni ne da netreba da bude ovo što jeste, ngo bi mu ja zabranio i da glasa na izborima. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 pa vidis da ne zna sta baljezga... a ni sta radi Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Мукица... Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Лупеташ к`о Шапић у "Утиску недеље" .smesko. Silence , zuti car, R.Žiskar and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 Ovaj Sapic je stvarno cepanica. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука