Miki Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 У доњем видеу покушао сам бар мало да мојом земљацима, али и људима широм свијета, дочарам како изгледа Васкрс на Светој Гори! Трудио сам се, да вам пренесем бар дио те цјелокупне невјероватне среће и духовне радости, која је присутна на Светој Гори посебно за Васкрс! Ја тако нешто никада нисам у животу доживио, него једино тамо! Погледајте... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 link ne radi. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miki Написано Децембар 12, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Сад је прорадио, јер је чекао дозволу са јутуба! Ако будете имали проблема са гледањем, пустите га па паузирајте да се очита неколико минута, јер има много МБ. Све најбоље Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
дибидусрус Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Подсећа ме на наш храм у Москви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука