Zawisza Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Draga pravoslavna braćo U junu mesecu uputiće se prema Rimu dve grupe hodočasnika mladih Poljaka na biciklama za Rim. Jedna grupa ići će preko Srbije i tom prilikom konačiće u Novom Sadu, Beogradu i Valjevu. Obezbedio sam im prenoćište u Novom Sadu i Valjevu, u suštini oni ništa nisu tražili, komad natkrivenog prostora, imaju svoje vreće i rekli su mi: "dovoljan nam je komadić poda". Nisam im još skrenuo pažnju da moraju da čuvaju bicikle. U Beogradu će ostati dva dana, ja ću doći u Beograd, pa me interesuje šta mi vi predlažete da im pokažem. Naravno najpre hram SV. Save i šta još...? Ovde je link na Poljskom: http://www.rozkrecwiare.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=38&Itemid=11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 U Beogradu će ostati dva dana, ja ću doći u Beograd, pa me interesuje šta mi vi predlažete da im pokažem. Naravno najpre hram SV. Save i šta još...? Црква св. Марка, Калемегдан, црква св. Петке на тврђави, Богородичина црква Ружица, кула Небојша, золошки врт, скупштина, војни музеј, Скадарлија, кафана знак Питања, Маракана, ботаничка башта итд итд... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Da, da , ima puno toga, ne znam kako doći do Ade biciklom? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Da, da , ima puno toga, ne znam kako doći do Ade biciklom? Нисам био на Ади (никад) тако да баш и не познајем тај доле крај али ево карте Београда па погледај http://www.planplus.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Март 13, 2013 Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Obavezno ako dodjete do Hrama Svetog Save da posetite i novo renoviranu Narodnu Biblioteku odmah pored hrama! Manolis је реаговао/ла на ово 1 Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 13, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 13, 2013 Obavezno ako dodjete do Hrama Svetog Save da posetite i novo renoviranu Narodnu Biblioteku odmah pored hrama! Do Hrama dolazimo sigurno, videću da im pokažem onda i biblioteku i da im ispričam kako je prva izbombardovana od fašista. http://www.rozkrecwiare.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=4:wilno-2010&Itemid=35 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Не морају, ту је Дачић. Za svaki slučaj, Poljaci nusu Japanci, morali bi sami da traže bicikle. verum est in beer and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zawisza Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Pa kad pođemo na tvoju stranu da znam... devojke čule ste ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука