Jump to content

Кабала

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima i drugih skola magije, indijanski shamanizam, wiccani, babilonska, haotika, nordijski shamanizam, hermeticizam.. itd...

Nisu, uvek su imali ovog konjica. Npr na knjizi koju sam kupio kod njih pre 8 god je isti ovaj logo, konjic.

.

I crowley kaze - love is the law, love under will.

I wiccani ti pozivaju na ocuvanje prirode i shamani itd...

Ruzokrstasi su ti naprimer vid hriscanske sekte. Telema takodje priznaje Hristosa ali ga doziva kao proroka cije je doba proslo itd.

Mislim da ne treba da guvis vreme sa tim glupostima osim u informativne svrhe.

Ja ti vec jednom rekoh na temi o okultizmu da sam neke stvari proucavao dok si piskio u prasini, ali ti si, kao i uvek, najpametniji i sve znas bolje od sviju, neozbiljan si, a pravis se najozbiljniji, ne moze da prodje jedna tema da ne das svoje sveznajuce nadmisljenje i to u stereotipnom kontraskom spam izdanju.

evo ti logo starijih izdanja

drvo_zivota_esotheria_1997.jpg

http://www.kupindo.com/Astrologija-i-alternativna-ucenja/12311729_Alister-Krouli-Knjiga-lazi

I ne treba na to gubiti vreme ni u informativne svrhe. A sto je nekom puko gubljenje vremena, drugome moze da bude propast.

To smo isto raspravili na temi o okultizmu gde sam ti dao link ka hriscanskom ucenju.

To sto ti teze mozes da razumes, je da ti nisi merilo stvari. Nisu svi ti, pa da dajes univerzalna pravila sta jeste a sta nije.

Ti u stvari ne znas mnogo, ali si uvrteo sebi u glavu da znas sve. Po nekim pitanjima sustinski cak znas vrlo malo do nista.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...