Jump to content

Šta da radim sa svojom muzikom

Оцени ову тему


Препоручена порука

Malo čudna dilema...

 

Imam dosta neke svoje muzike koju sam napravio, od čega je samo jedan manji deo na internetu. Većinu preostalog što nisam objavio bih ipak morao da preradim sa novim zvukovima kako bi zvučalo kako treba, ali za to nemam vremena.

 

I sad ne znam šta sa time da radim, 2h muzike i više. Najviše bih voleo da napravim albume i stavim na nešto kao jamendo ili cdbaby, ali za to nemam vremena, a i treba da nabavim još softvera i opreme kako bi konačno zvučalo kako treba. (jamendo isključivo radi sa paypal-om tako da je bilo kakva zarada preko njih problematična)

 

Ne znam koliko je pametno da to prosto stavim online (krađe su realnost), čisto da se čuje kad sam već pravio, da ne čami na hard disku, ili da i dalje čekam ,,više slobodnog vremena".

 

Nemam pojma, šta vi mislite?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Zavisi kakve su ti ambicije. Mozes da ulozis tu muziku ili njen deo u svoju promociju, stavis je na net da bude dostupna i da cirkulise, da je ljudi slusaju i vole i zele jos. Glavna fora je da zele jos (a to ide gratis uz voljenje). Onaj ko moze da obezbedi jos moze i da uzme neku kintu.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Зар не постоји некакав сајт са којег није могуће скидат да ти то не покраду? Стави то тамо. Изгледа да се с овог новог Рутубе неда више скидат, направи видеа па дај то тамо. Но, можда би Мурамаса умио то скинут и одатле: Ево мој канал тамо, ја одтамо не умијем скинут ни своја видеа а нека бих хтио јер ми сад требају да их ставим у PC, имао сам их на другом PC али тамо пропала при некаквој хаварији система па би их хтио преузет поново са Рутубе ал сад то нејде, не може. Испробао сам све downloadere које знам али не функционише сад ни један. А прије се дало скидат, сад више не након што су направили овај нови Рутубе. Но, неко умије можда извлачит то из temporary memory, Мурамаса и слични младенци, ја то не умијем. У том случају онда ни Рутубе не помаже. Зар не постоји неки сајт па кад нешто на њега ставиш, видео или mp3 се оно неда више одтамо скинут, све могућности су блокиране? Такав би ти требао, да сви могу послушат ал нико ништа скинут. Или да скину кад ти плате нешто.

 

http://rutube.ru/video/person/98191/ 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...