Jump to content

Ex-yu muzička pitalica (samo za ekstremne)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Da li možete da pomognete u odgonetanju osoba sa ove slike. Ja sam prepoznao 5. :) Najviše me zanima žena koja čuči..hmm.

hitletam.jpg

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

hitletam.jpg

I ja mislim da je žena što čuči Zorica, ali nisam siguran. Uglavnom su narodnjaci ovde, ali ima i zabavnjaka...

Ono što ja mislim da jesu...

Druga slevo (pored bradonje) je Zumreta Midžić Zuzi (iz Mirzinog jata), ovo pored nje što je digao obe ruke, nije mi moguće ali... kao da je neko ko liči na Sinana Sakića. Onaj muškarac sa tamnim naočarama je Mirza (Mirzino jato), i skroz desno je Toma legenda. Čuče dole, Hasan Dudić i Asim Brkan. Ostali su mi rebus, mada nisam siguran ni za Sinana.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Мени овај скроз лево, што стоји, личи на Маринка Роквића. Заправо, највише ми личи на мог комшију, али није то мој комшија.

Подели на овим сајтовима

I ja mislim da je žena što čuči Zorica, ali nisam siguran. Uglavnom su narodnjaci ovde, ali ima i zabavnjaka...

Ono što ja mislim da jesu...

Druga slevo (pored bradonje) je Zumreta Midžić Zuzi (iz Mirzinog jata), ovo pored nje što je digao obe ruke, nije mi moguće ali... kao da je neko ko liči na Sinana Sakića. Onaj muškarac sa tamnim naočarama je Mirza (Mirzino jato), i skroz desno je Toma legenda. Čuče dole, Hasan Dudić i Asim Brkan. Ostali su mi rebus, mada nisam siguran ni za Sinana.

Nije Sinan, nego Zoran Kalezić.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...