Јаков. Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Da li možete da pomognete u odgonetanju osoba sa ove slike. Ja sam prepoznao 5. Najviše me zanima žena koja čuči..hmm. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Mislim da je Zorica Brunclik, ali nisam 100% sigurna. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Март 8, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2013 I ja mislim da je žena što čuči Zorica, ali nisam siguran. Uglavnom su narodnjaci ovde, ali ima i zabavnjaka... Ono što ja mislim da jesu... Druga slevo (pored bradonje) je Zumreta Midžić Zuzi (iz Mirzinog jata), ovo pored nje što je digao obe ruke, nije mi moguće ali... kao da je neko ko liči na Sinana Sakića. Onaj muškarac sa tamnim naočarama je Mirza (Mirzino jato), i skroz desno je Toma legenda. Čuče dole, Hasan Dudić i Asim Brkan. Ostali su mi rebus, mada nisam siguran ni za Sinana. Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Мени овај скроз лево, што стоји, личи на Маринка Роквића. Заправо, највише ми личи на мог комшију, али није то мој комшија. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 I ja mislim da je žena što čuči Zorica, ali nisam siguran. Uglavnom su narodnjaci ovde, ali ima i zabavnjaka... Ono što ja mislim da jesu... Druga slevo (pored bradonje) je Zumreta Midžić Zuzi (iz Mirzinog jata), ovo pored nje što je digao obe ruke, nije mi moguće ali... kao da je neko ko liči na Sinana Sakića. Onaj muškarac sa tamnim naočarama je Mirza (Mirzino jato), i skroz desno je Toma legenda. Čuče dole, Hasan Dudić i Asim Brkan. Ostali su mi rebus, mada nisam siguran ni za Sinana. Nije Sinan, nego Zoran Kalezić. Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука