Jump to content

Муслиманке у Србији (емисија "Жене", видео запис)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

samo mi nije jasno kako kroz istoriju muslimana vidimo da su im zene bile pokrivene od glave do pete a na njihovim veseljima muslimanima igraju razgolicene plesacice trbusne plesove i tome slicno...

Što, ja mislim da se nekakva ta iznimka uvijek pronađe, jel? Kad se hoće nađe se! Samo listat.

Listaš, listaš, listaš pa najednom ono ta iznimka iskoči, ugledaš je, hele, evo ta iznimka, hahahaha!

Подели на овим сајтовима

Ako hoćete pravoslavnu modu srednjeg veka, onda je ovde imate direktno gde su naslikani vaseljenski patrijarh i vizantijski car:

Da, al to su muškarci, samo što se oni nisu zamotavali baš tako kao žene al nekakve pokrivke glave imali su i oni, te muške naravno. Evo ovdje možete vidjet kako je izgledala ženska moda u srednjem vijeku. ostala videa imate na listi, ima ih dosta zaista dokumentarnih, vjerne kopije odjeće sa starih slika i ilustracija iz starih knjiga.

catálogo moda medieval

http://www.youtube.com/watch?v=4ntmwIXbmJg&feature=share&list=PL0265FCDD66780316

Подели на овим сајтовима

To kad bi se danas obukao u ovo u šta su bili obučeni ti tamo mladenci u konja na tim slikama od Gozzolija, izgledao bi ko muško u miniću i u štramplama, hulahopkama, baletankama, mislili bi da si utekao sa travesti-show ili neke takve slične gay-diskoteke, hahahahaha.  A negdje bi te možda i u nekakvoj uličici premlatili i išutali Obrazovci il Dveraši, što kažu Česi, dobio bi nakladačku kad bi te vidjeli tako obučenog i šarenog ko velika papiga, Njima to ne objasniš, zgledalo bi im to pederski a ne vizantijski, hahahaha. Šta oni znaju šta je tada bilo IN i moderno. Dječak u baletskom kostimu, kakva to bre ima bit Vizantija?

Подели на овим сајтовима

Hulahopke, gaće (starinski za pantalone) i čizme jesu nosili muškarci. Tek u 19. veku i u prvoj polovini 20. veka žene za sebe pronalaze hulahopke i tako dalje.. ;)

http://www.gaewfric.de/img/images/zivil/fig_beinlinge.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-eatOWYEJqYU/TjrzVaLe59I/AAAAAAAAAG8/wTdveAnYH08/s1600/bruche7.jpg

Da, ovdje se hlače kažu gatje a cipele topanki, hahahaha!

Ženske su nam sve preuzele od nas, mi sad imamo hodat goli ili u haljinicama? 

Ili se počnemo opet oblačit u životinjska krzna ko pračlověci, neandertalci i kromanjonci?

http://pokec.azet.sk/21-pretorian/fotoalbumy/moje-gate-na-snowboard

http://www.krasnetopanky.sk/

http://www.topanky.cz/

Подели на овим сајтовима

Јес вала. Раније се знало - купиш жену од родитеља. Једном платиш и то је било то. Данас са овима у минићима никад не знаш колико ће пара да ти  треба. Рупа без дна.

U masi izlozbenih prostora malo koji eksponat je za diranje !!!!

Подели на овим сајтовима

Ima i pokrivenih muškaraca. 

Ovaj je bio pokriven s 500.000 pčelica, kako su ih samo brzo 

izbrojali, meni bi to trajalo do Vaskrsa da ih prebrojiim tolike, OMG!

Guy Covered in 500,000 Bees

http://youtu.be/xOaBxgwh17c

A man gives an interview covered in 500,000 bees.

A ovaj se pokrio škorpionima,

sjeo u kutiju s njima ko da su pilići.

Man Covered in 5000 Scorpions

Meet an Indonesian man who decided to spend a month

living in a cage with 5000 scorpions. Now that's going to hurt.

Подели на овим сајтовима

Znam da je to Cherie Blair, nije Pamela Anderson, hahahaha, šta ti je Toni proveo da ste sad neprijatelji?

Potukli ste se? Izmlatio te? Evo ga i ovdje na ovoj listi: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_converts_to_Catholicism

crutches

Osoba koja se zove Toni Bler je veliki neprijatelj i dokazani ratni zločinac. Naredbama tog zlikovca ubijeno je hiljade ljudi u Srbiji. U ostalom delu sveta (Afrika i Azija) odgovoran je za još hiljade smrti. Bilo koje pominjanje imena ovog zlikovca, mora biti propraćeno sećanjem na njegove zločine.

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ако хоћете да прокоментаришемо:

Muslimanke2.jpg

ЛИНК

Помаже Бог свима!

Заиста се дивим нашим сестрама исламске исповести на изгледу!Али ми је истих жао збо самог положаја жене у исламу...!Ево шаљем један изузетан текст архијепископа Албанског Анастасија "Положај Жене у Исламу"!За све оне који нису површни било које вере да су...!

Добро је што се воде овакви или слични разгвори,то нам је јако потребно...!

Свако добро свима!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

Заиста се дивим нашим сестрама исламске исповести на изгледу!Али ми је истих жао збо самог положаја жене у исламу...!Ево шаљем један изузетан текст архијепископа Албанског Анастасија "Положај Жене у Исламу"!За све оне који нису површни било које вере да су...!

Свако добро свима!

http://www.verujem.org/apologetika/anastasios_polozaj_zene_islam.htm   ово је поменути линк!

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог свима!

Заиста се дивим нашим сестрама исламске вероисповести на изгледу!Али ми је истих жао збо самог положаја жене у исламу...!.Млада Нусрета каже да у исламу нема присиле?Да ли је то баш тако?Тачно је да пише у СУРИ 2,АЈАТ 256 "да нема присиле у вери"!'?Али по шеријату,тј.по исламској науци која и проповеда строго покриванје жене муслиманке,ако се неко од муслимана одрекне вере свако од муслимана има право да га убије...!На жалост,али у исламу је тако,свега има само слободног избора нема!А да не говорим о томе да муж има право,које му Коран даје,да чак и изудара жену "ако она то заслужи"Има добрих ствари у Корану,али има и неких које треба добро испитати!Наравно,немам ништа против самих муслимана или човака,имам пријатеља који су то,и све их поштујем и волим,али једноставно се са неким стварима из ислама не могу сложити....

Ево шаљем један изузетан текст архијепископа Албанског Анастасија "Положај Жене у Исламу"!За све оне који нису површни било које вере да су...!
http://www.verujem.org/apologetika/anastasios_polozaj_zene_islam.htm

Свако добро свима!

Подели на овим сајтовима

Isto tako ja mogu pitati tebe, što ti znači da pokazuješ noge ljeti u kratkim hlačama ili podlaktice u kratkim rukavima, a mozda ljeti na plaži sve u kupaćim gaćama?

Nije stvar pokazivanja, neki pokazuju, idu s tom namjerom, a neki se tako oblače jer tako vole, prate modne trendove i ne znam što. Ne mozemo reći da svi to rade radi nekog izazivanja. 

To što ti percipiraš takvo oblačenje kao izvolite za pipanje itd. ne mora značiti da je to učinjeno s tom namjerom. Onda vjerovatano takav ima jako primitivan sirov pogled na to ili ozbiljan problem u svojoj glavi.

Jedan moj poznanik bolje rečeno jako dobar poznanik :) iz Sirije  je često govorio: ova golotinja po cesti i na televiziji uopće me ne dira, to je već tako dosadno..upravo ove pokrivene bude znatiželju i maštu jer se pitaš što je ispod  gringrin

Дијалог који почиње питањем на питање обично не води нигде.

То сам и рекао да нећеш неки јак разлог зашто жене показују свије тело.

Можда мушкарци у Сирији другачије реагују кад виде тело жене него код нас :) постави питање на фб, на неком мушком форуму ма где год хоћеш и видећеш да ће велика већина мушкараца реаговати онако како сам ја рекао ... у ствари имаш комшије, пријатеље мушкарце питај их па ћеш видети шта ће ти рећи. Веруј ми и ја сам мушкарац знам како мушкарци размишљају :)

Споменула си моду, море све то није лоше, мада мода је велики знак питања, али то је није пресудно у животу да све око тога мора вртити.

Као што сам написао, ако хоћеш да освојиш мушкацима својим показивањем тела онда буди спремна да ћете имати телесну везу која колико год дубоко да иде није заснована на здравим основама, ако хоћеш да те мушкарац боље онда не показуј му тело него причајте.

Подели на овим сајтовима

Као што сам написао, ако хоћеш да освојиш мушкацима својим показивањем тела онда буди спремна да ћете имати телесну везу која колико год дубоко да иде није заснована на здравим основама, ако хоћеш да те мушкарац боље онда не показуј му тело него причајте.

Ma samo u redosljijedu je caka, prvo krevet pa onda priča, to završi loše, krevet bude a priča više ni ne mora biti, za priču si on nađe drugu. Zato treba prvo priča pa tek onda krevet i sve to dalje, naravno poslije svadbe ako smo hrišćani. To je isto kao ona cura što je otišla kod gatare da joj pogleda u karte hoće li se sretno udat a ova joj reče da hoće: upoznaće se sa krasnim, romantičnim, nježnim dećkom koji će je voljeti, udaće se za njega, zatrudniti i imaće s njim djecu. Rodiće im se mnogo krasne i zdrave dječice i muške i ženske. No, jedini uslov da joj se sve to ispuni je dodržati tačno taj redoslijed koji joj je izložila, nikako drugačija. Ne da prvo zatrudni ili tako nešto naopako, onda sve krene po zlom a ne po dobrom. Zato drage djevojčice, zapišite si dobro taj redolijed u nekakav svoh dnevnik, spomenar, notes, laptop ili u mobilni telefon i često na njega gledajte da ga ne zaboravite i ne popletete si tamo nešto.

1. Upoznati se s krasnim, nježnim, osjećajnim,.romantičnim itd. itd. dečkom

2. Zaljubiti se po mogućnosti obostrano i međusobno jedan u drugoga

3. Objaviti vjeridbu nakon nekog vremena

4. Vjenčati se potom U CRKVI!!!

5. Zatrudniti

6. Roditi dijete

7. Vratit se na tačku 5 i 6

i to ponoviti nekoliko puta zaredom. 

Sve to što je dobro vrijedi onda ponavljati:

Repetitio est mater studiorum!

0000002816_02.jpg

1507278-img-dagmar-kludska.jpg

Подели на овим сајтовима

Ako hoćete pravoslavnu modu srednjeg veka, onda je ovde imate direktno gde su naslikani vaseljenski patrijarh Josif II, sin bugarskog cara Ivana Šišmana, i predposlednji vizantijski car Jovan VIII Palajalog, sin Srpkinje Jelene Dragaš i stariji brat zadnjeg cara Konstantina XI:

http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Procession_of_the_Magi_by_Benozzo_Gozzoli?uselang=de

Da, naš profesor istorije nam je pričao da su u srednjem vijeku ljudi hodali mnogo inventivnije, ljepše, veselije, bogatije, luksuznije i raznovrsnije bučeni i ako se gleda prema načinu oblačenja onda je mračni vijek XX i XI stoljeće gdje smo svi u crno-sivo-teget odijela i farmerke a ne taj srednji ili pogotovu renesansa kad je sve kipilo i ključalo od jarkih boja, dezena i bezbroj najrazličitijih modela i dizajna. Evo kako bi ja sa svojim godinama i kilama otprilike izgledao da se danas obučem u te noblesne srednjovjekovne robe kao s te slike od Gozzolija - ko da sam utekao iz cirkusa. Vi mlađi i vitkiji biste bili dosta snošljiviji za gledat. Svejedno bi vas izlupali Dveraši ili Obrazovci za prvim uglom, kad biste se negdje ovako obučeni pojavili tamo kod vas u Srbiji, džaba bi im bilo objašnjavat da je to je vizantijsko i srednjovjekovno. Mene kao starijeg izlupali valjda ne bi već bi me sigurno ravno poslali u Lazu Lazarevića ili sličnu takvu ustanovu na posmatranje i hospitalizaciju. 

http://www.tubechop.com/watch/1002680

Подели на овим сајтовима

Дијалог који почиње питањем на питање обично не води нигде.

То сам и рекао да нећеш неки јак разлог зашто жене показују свије тело.

Можда мушкарци у Сирији другачије реагују кад виде тело жене него код нас :) постави питање на фб, на неком мушком форуму ма где год хоћеш и видећеш да ће велика већина мушкараца реаговати онако како сам ја рекао ... у ствари имаш комшије, пријатеље мушкарце питај их па ћеш видети шта ће ти рећи. Веруј ми и ја сам мушкарац знам како мушкарци размишљају :)

Споменула си моду, море све то није лоше, мада мода је велики знак питања, али то је није пресудно у животу да све око тога мора вртити.

Muškarce koje ja poznajem i  koji žive u moj blizini, a i vrlo blizu .smesko. ne razmišljaju tako, jer ženu gledaju kao živo biće, s poštovanjem i ljubavlju, a ne kao predmet za sexualno naslađivanje, nisu imali odnose prije braka, niti im je ikada tako nesto padalo napamet. Eto, to su za mene muskarci, kojima se ja divim

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...