R.Žiskar Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 ko da nemamo pametnija posla nego da se svadjamo, otvorite novu temu pa se tamo prepucavajte ako vam se to bas tolko svidja... egzibicionisti :lol: Ма каква свађа, покушавам да окупим људе да нешто конкретно ураде а не само да прозивају по форумима, него не иде... Ево, могу сви који желе конкретно да помогну да се јаве овде па да видимо шта и како. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 14, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Ево странице на Фејсбуку која је отворена у циљу помоћи малом Јаношу и његовом оцу .. http://www.facebook.com/groups/340450679387945/?fref=ts И заиста могло би да прође без паметовања.. свако ко може и има идеју нека помаже без додатних ''зачињавања'' и патетичних доскочица... Јани и Јанош су Хвала Богу добро, помоћ им долази .. примају позиве од Аустралије Индонезије, западне Европе . многи добри људи су спремни и да помогну а многи увелико то већ раде... И топла и пријатељска реч и много значи... Највише их боли то што су они који су им из најближе околине, са којима су такорећи одрасли.. ћуте... Али биће добро хвала Богу... и мислим да требају то сви да знају... МАЛИ ЈАНОШ НИЈЕ МАЛТРЕТИРАНО ДЕТЕ... то је несрећни лист тако тенденциозно и ван контекста ставио наслов да су чак имали проблема после тога од стране Социјалне службе... Али је све ипак остало у реду ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bekabeka Написано Април 18, 2013 Пријави Подели Написано Април 18, 2013 Поздрав свима! Чула сам се с господином Амбрушом, малени је добро, радује се јако кад види да је добио пакетић, сунце мило мало! Мене душа боли кад погледам снимак прилога који је урадио Коперникус, страшно ми је што постоји иједно дете на овом свету које мора тако да живи. Одлучила сам да му од сваке плате поштом пошаљем одређени износ, колико будем у могућности, а замолила сам и све у фирми да ми оставе одећу и играчке које су њихова деца прерасла, па ћу му их послати. Страшно је то што је неко рекао - да ће их сви опет заборавити за који месец. Борићу се свим силама да до тога не дође јер не бих себи то опростила. Како ти (не)људи у селу не могу да се сажале на детенце које живи у таквим ужасним условима?! Ако и имају нешто против његовог оца, њихова је ствар, али како им само није жао да детету не помогну, резигнирана сам и неизмерно тужна! Просто ми је невероватно да баш ником у селу није пало на памет да кућу која је празна, а усељива додели њима на коришћење, имају ли људи имало савести и људскости у себи? Молим вас, ширите причу о овом малом анђелу свуда и свакоме, грехота је знати а ћутати. Хвала вам! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука