Баба Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Pokrenite video preko celog ekrana i čitajte slova koja se pojavljuju. Ne bojte se Na kraju pogledajte u svoju tastaturu ili na zid. I ne bojte se, sve će biti gotovo za nekoliko sekundi. http://www.liveleak.com/view?i=c47_1361476125 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Мени ништа. Јел то значи да сам већ слеп? Шта је требало да се буде? Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Pokrenite video preko celog ekrana i čitajte slova koja se pojavljuju. Добра реклама за BCGROUP... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 27, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Мени ништа. Јел то значи да сам већ слеп? Шта је требало да се буде? ни мени ништа, зато сам поставио са вести онлине, реко можда ће неко нешто видети Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Ја сам видјела на зиду (трајало је 10ак секунди) овај круг у средини, као слово О са прстеновима около. А шта то значи, немам појма. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Ја сам видео Моћне ренџере, али можда то није од овог... хм... RYLAH and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 мени се пар секунди увијао део зида у који сам гледао... нешто слично покретима који су били на видеу... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 javor је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 27, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 27, 2013 Talasa sve. Малавила је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука