Jump to content

Odsutnost u svakodnevnici

Препоручена порука

Postovani, imam 19 godina, za mene okolina i oni koji me poznaju kazu da sam dobar, posten, ozbiljan, i uopste dobijam sve pohvale. Ali i pored svega toga osecam nekakvu neispunjenost i odsutnost od svih. Ponekad se previse zanosim tim pohvalama i napravim gluposti zbog kojih mi kasnije bude jako zao, ali bude kasno.Pored toga  sam jako ne sigurna  osoba, zatvaram se u sebe, ocajavam, pogadjaju me bukvalno sitnice itd. Naravno trudim se da se okrenem molitvi sto vise mogu ali ni to ne uspeva uvek da me ispuni, deluje trenutno i budem srecniji i zadovoljniji ali se takva osecanja ponovo vrate.Da li postoji nesto sto bih mogao da uradim da sredim sebe ili je to samo period koji jednostavno treba da prodjem?

А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра

рода, сијече се и у огањ баца.

Подели на овим сајтовима

Treba da se zanimas necim ,neki rad nesto, onda nema vremena za neispunjenost i isprazna umovanja :)

Ja sam takodje neispunjen kad ne radim nista, a ispunjen sam kad radim posao koji volim i kad idem na pecanje

Sto se tice zanosenja pohvalama, nisi nista poseban :lol: to se svima desava, vremenom se to prevazidje...

(evo ja se sad zanosim kako sam napisao lep post, ali to je u sustini nista, tek postaje nesto ako tebi posluzi(m))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ja sam takodje neispunjen kad ne radim nista, a ispunjen sam kad radim posao koji volim i kad idem na pecanje :)

Razumem, ispunjen sam takodje kada radim ono sto volim, eto Bog mi dao da radim sa racunarima, popravke, i sve sto ide uz to.

Iako se nekada veoma umorim, budem ispunjen.

Ali govorim o neuspunjenosti u odnosu sa drugima, kada vodim neki razgovor vrlo se brzo unervozim, narocitu u situacijama kada izgubim nit i ne znam sta bih rekao. Vrlo cesto zbog toga mi stvari promicu (npr: devojke, poneki krupniji posao, itd)

Sto je jako cudno jer se krecem u sarenolikom drustvu. :)

А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра

Подели на овим сајтовима

i to mi se desava, a sto se tice izmicanja devojaka- ne staj mi na shulj! tu si za mene pocetnik hahahahaha evo u celibatu sam paa vise ni ne brojim godine 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Treba da se zanimas necim ,neki rad nesto, onda nema vremena za neispunjenost i isprazna umovanja :)

Ja sam takodje neispunjen kad ne radim nista, a ispunjen sam kad radim posao koji volim i kad idem na pecanje

Sto se tice zanosenja pohvalama, nisi nista poseban :lol: to se svima desava, vremenom se to prevazidje...

(evo ja se sad zanosim kako sam napisao lep post, ali to je u sustini nista, tek postaje nesto ako tebi posluzi(m))

A izgleda da si upravo, mozda samo paranoisem i vise nego sto bi trebalo :D

Pokusacu da sam sebi lupim cusku, cisto da se prenem iz ove camotinje starece

Подели на овим сајтовима

i to mi se desava, a sto se tice izmicanja devojaka- ne staj mi na shulj! tu si za mene pocetnik hahahahaha evo u celibatu sam paa vise ni ne brojim godine 0110_hahaha

ahahahah ako ne krene za koju godinu na bolje, trazim slobodno mesto u manastiru xD

Подели на овим сајтовима

nema frke ne brinem, bice kad bude... ako bude 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Da,da,da bahati se malo sada :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...