Milos94 Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Postovani, imam 19 godina, za mene okolina i oni koji me poznaju kazu da sam dobar, posten, ozbiljan, i uopste dobijam sve pohvale. Ali i pored svega toga osecam nekakvu neispunjenost i odsutnost od svih. Ponekad se previse zanosim tim pohvalama i napravim gluposti zbog kojih mi kasnije bude jako zao, ali bude kasno.Pored toga sam jako ne sigurna osoba, zatvaram se u sebe, ocajavam, pogadjaju me bukvalno sitnice itd. Naravno trudim se da se okrenem molitvi sto vise mogu ali ni to ne uspeva uvek da me ispuni, deluje trenutno i budem srecniji i zadovoljniji ali se takva osecanja ponovo vrate.Da li postoji nesto sto bih mogao da uradim da sredim sebe ili je to samo period koji jednostavno treba da prodjem? А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра рода, сијече се и у огањ баца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Treba da se zanimas necim ,neki rad nesto, onda nema vremena za neispunjenost i isprazna umovanja Ja sam takodje neispunjen kad ne radim nista, a ispunjen sam kad radim posao koji volim i kad idem na pecanje Sto se tice zanosenja pohvalama, nisi nista poseban :lol: to se svima desava, vremenom se to prevazidje... (evo ja se sad zanosim kako sam napisao lep post, ali to je u sustini nista, tek postaje nesto ako tebi posluzi(m)) Маша Ж. је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos94 Написано Фебруар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Ja sam takodje neispunjen kad ne radim nista, a ispunjen sam kad radim posao koji volim i kad idem na pecanje Razumem, ispunjen sam takodje kada radim ono sto volim, eto Bog mi dao da radim sa racunarima, popravke, i sve sto ide uz to. Iako se nekada veoma umorim, budem ispunjen. Ali govorim o neuspunjenosti u odnosu sa drugima, kada vodim neki razgovor vrlo se brzo unervozim, narocitu u situacijama kada izgubim nit i ne znam sta bih rekao. Vrlo cesto zbog toga mi stvari promicu (npr: devojke, poneki krupniji posao, itd) Sto je jako cudno jer se krecem u sarenolikom drustvu. А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра рода, сијече се и у огањ баца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 i to mi se desava, a sto se tice izmicanja devojaka- ne staj mi na shulj! tu si za mene pocetnik hahahahaha evo u celibatu sam paa vise ni ne brojim godine 0110_hahaha Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos94 Написано Фебруар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Treba da se zanimas necim ,neki rad nesto, onda nema vremena za neispunjenost i isprazna umovanja Ja sam takodje neispunjen kad ne radim nista, a ispunjen sam kad radim posao koji volim i kad idem na pecanje Sto se tice zanosenja pohvalama, nisi nista poseban :lol: to se svima desava, vremenom se to prevazidje... (evo ja se sad zanosim kako sam napisao lep post, ali to je u sustini nista, tek postaje nesto ako tebi posluzi(m)) A izgleda da si upravo, mozda samo paranoisem i vise nego sto bi trebalo Pokusacu da sam sebi lupim cusku, cisto da se prenem iz ove camotinje starece DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра рода, сијече се и у огањ баца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos94 Написано Фебруар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 i to mi se desava, a sto se tice izmicanja devojaka- ne staj mi na shulj! tu si za mene pocetnik hahahahaha evo u celibatu sam paa vise ni ne brojim godine 0110_hahaha ahahahah ako ne krene za koju godinu na bolje, trazim slobodno mesto u manastiru xD А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра рода, сијече се и у огањ баца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 26, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 nema frke ne brinem, bice kad bude... ako bude 0102_laugh Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milos94 Написано Фебруар 26, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2013 Da,da,da bahati se malo sada DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 А већ и сјекира код коријена дрвећу стоји; свако, дакле, дрво које не рађа добра рода, сијече се и у огањ баца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука