Jump to content

Тајна

Баба

Препоручена порука

Иначе на овим основама би се најлакше и најжешће могла исконструисати нека њу ејџ опште човечанска религија , да не кажем вера , која би могла бити замена за Хришћанство оно што се каже уместо Хришћанства ( Анти) ...

Но принцип вере или развијања вере је тачан. Нема ту ничега магијског , сем ако и саму веру не доживљавамо као магију. Јер по вери твојој биће ти.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 47
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

pa eto to se vec koristi u new age-u, svi ti astrolozi, i ostali koji tripuju neke moci sta ti ja znam, cekaju duhovnog vodju da se pojavi i ondak su peceni, ljudi su gladni duhovnosti, i naivnost ce biti iskoristena za obmanu

malo sam izucavao spregu vanzemaljaca sa new age-om, i itekako ima veze, ti entiteti sto se predstavljaju kao vanzemaljci su ustvari demoni, i davace ljudima razne psihofizicke senzacije i moci, to se vec desava... takodje su i obelisci u igri kao neka vrsta (energetskih) portala

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Ма ја сам само одушевљен колико је ово позитивна прича о вери... размишљам шта би нама фалило да испричамо пар оваквих прича уместо што плашима народ паклом и демонима.

Јер афирмисати некога можеш једино ако му даш мотив , наду, и проче а не каноне, законе, демоне и проче...

Ето само сам то хтео рећи , између осталог и наравно то да ми се свиђају слике :)

Подели на овим сајтовима

sve sto ne propoveda Vaskrsenje nema blage veze sa hriscanstvom kao verom.

ti Zeljko ono jednom rece da si hriscanski internet misionar, interesantno?

...."no princip vere je tacan"... :229229229:

Ето, по вери твојој нека ти буде. Види оно што желиш да видиш.

Подели на овим сајтовима

pa jeste treba motivisati ljude....evo sta fali strastima.....demoni su odavno provalili da to fercera samo tako.

sto da mi sad izmisljamo nesto tamo....treba motivisati ljude i drzati ih u iluziji sopstvenih strasti.

u krajnjem slucaju ...... pa.....oni to vole.

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

sve sto ne propoveda Vaskrsenje nema blage veze sa hriscanstvom kao verom.

ti Zeljko ono jednom rece da si hriscanski internet misionar, interesantno?

...."no princip vere je tacan"... :229229229:

mozda nema veze sa hriscanstvom kao verom, ali ima itekako veze sa onim sto je Hristos govorio...

tu je i prica o muvi i pceli...

a ima jos nesto, a to je da ces takvim pristupom da odbijes te naivne, i sta si uradio, kontra od onoga sto treba, znaci imamo i pricu o golubu i zmiji

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

pa jeste treba motivisati ljude....evo sta fali strastima.....demoni su odavno provalili da to fercera samo tako.

sto da mi sad izmisljamo nesto tamo....treba motivisati ljude i drzati ih u iluziji sopstvenih strasti.

u krajnjem slucaju ...... pa.....oni to vole.

Оке сад си ми дојадио

Ајд наведи конкретно о којим страстима је реч у овоме филму?

Конкретно да ли си ти у стању да видиш ишта добро у целом овом филму или увек у свему видиш само своје трипове ?

Подели на овим сајтовима

pogledaj prvih 3:30 minuta "tajne"

onda procitaj prvu recenicu koju si napisao a koja je kao sto znas misao starca Tadeja coveka koji je propovedao Hrista

priseti se onda sta vera govori o svemu ovome sto je u prvih 3:30 minuta filma

i onda razmisli kakav si ti to "pravoslavni misionar"

Подели на овим сајтовима

pojasni molim te

Vera ti je prirodno data od Boga, svakome coveku bez izuzetka, kolko mi je poznato... a rece Hristos jos da je carstvo Bozije u vama... znaci po toj tvojoj logici velika vecina ljudi koji su ziveli pre hriscanstva su obicni strastvenici, demonizovani i sta ti ja znam sta sve ne, jer niko od njih nije bio hriscanin... isto vazi i za sva ostala ljudska bica, bez obzira na godine, koji danas zive na planeti a nisu culi za Hristosa... a sta je hriscanin nego ziveti i slediti Hristov put

problem mnogih koji se prikljucuju new age i padaju na te fore je sto su naivni i nisu informisani, a da bi ih informisao, tj. da bi oni to prihvatili moras biti mudar i potrefiti "frekvenciju" koju ce da razumeju... ako krenes odma sa osudom nista od price, a kamoli od objasnjenja i razumevanja, jer ce automatski da se brane i pada klapna

eto imali smo temu o vidovitoj Bubi, znaci odma u startu osude, pljuvanja, ruganja, vredjanja, i desio se kontraefekat

bas cu popodne da pogledam taj sporan film iz prvog posta, jer sam samo pretpostavio o cemu se radi, a ne znam pojedinosti... iako kontam sta je smisao, a to je da ce mnogi biti prevareni...

Подели на овим сајтовима

Vera ti je prirodno data od Boga, svakome coveku bez izuzetka, kolko mi je poznato... znaci po toj tvojoj logici velika vecina ljudi koji su ziveli pre hriscanstva su obicni strastvenici, demonizovani i sta ti ja znam sta sve ne, jer niko od njih nije bio hriscanin... isto vazi i za sva ostala ljudska bica, bez obzira na godine, koji danas zive na planeti...

znaci po toj tvojoj logici trebamo da budemo srecni sto nam je "vera

prirodno data od Boga" i da uzivamo u plodovima imaginacije para zena i

drugih strasti koje nam padnu na pamet?

a to da "vera koja nam je prirodno data od Boga" ima sasvim drugo naznacenje i potpuno je oprecna ovim nasim ciljevima (odnosno da prvi potpuno onemogucavaju ovo drugo) to .......ma neeema veze.

radujete se bre ljudi ......"tajna" je otkrivena!!!

Подели на овим сајтовима

pogledaj prvih 3:30 minuta "tajne"

onda procitaj prvu recenicu koju si napisao a koja je kao sto znas misao starca Tadeja coveka koji je propovedao Hrista

priseti se onda sta vera govori o svemu ovome sto je u prvih 3:30 minuta filma

i onda razmisli kakav si ti to "pravoslavni misionar"

А ти прво извади балван из свога ока.

А друго вера је универзална ствар и није искључиво власништво православаца.

На крају ако си причао са Тадејом или га читао слушао, имао си прилику да чујеш и од њега лично како се диви вери коју имају други народи, наравно он сам каже да та вера није спасоносна али да људи ипак чудеса чине јер верују.

Дакле ја ништа не рекох што ни Тадеј не рече.

Подели на овим сајтовима

znaci po toj tvojoj logici trebamo da budemo srecni sto nam je "vera

prirodno data od Boga" i da uzivamo u plodovima imaginacije para zena i

drugih strasti koje nam padnu na pamet?

a to da "vera koja nam je prirodno data od Boga" ima sasvim drugo naznacenje i potpuno je oprecna ovim nasim ciljevima (odnosno da prvi potpuno onemogucavaju ovo drugo) to .......ma neeema veze.

radujete se bre ljudi ......"tajna" je otkrivena!!!

Од куд ти идеја да су пара и жене страсти?

Жена је љубав а не страст , а пара је труд и рад а не страст.

На крају - чистима је све чисто ...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...