Pija Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Помаже Бог , може ли ми неко помоћи и рећи дал могу негде или некако да наручим ову књигу. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Nisam cuo do sad za ovu knjigu. Videcemo ima li neko da zna. U svakom slucaju, dobro nam dosli na forum... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Помаже Бог , може ли ми неко помоћи и рећи дал могу негде или некако да наручим ову књигу. Хвала Izvoli https://www.pouke.org/forum/topic/24212-мајке-хришћанке/?p=805498 pink panter and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pija Написано Фебруар 22, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Али ту нема где може да се наручи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Књига се може пронаћи у свим књижарама и продајним мјестима при храмовима и манастирима Митрополије црногорско-приморске, а може се и поручити путем електронске поште на адресу: [email protected] као и путем телефона +381 65 42 159 42. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Мало ми је бзв тај наслов књиге,мисим мајка је мајка,верујем да би се и не-хришћанска мајка жртвовала за своје дете,ако је то неки идеал везан за мајку хришћанку и уопште хришћане... Очекујемо наставак серијала са новим насловом: Стричеви хришћани и Таште велико- мученице :0104cheesy: "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ego Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 https://www.pouke.org/forum/topic/23732-%D0%BC%D0%B0%D1%98%D0%BA%D0%B5-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%88%D1%9B%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%B5-%D0%BA%D1%9A%D0%B8%D0%B3%D0%B0 „Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 22, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2013 Ne spamujte temu. Pija je jasno napisala sta je interesuje. "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Најава промоција књиге „Мајке хришћанке“ Субота 9. март Бар – мала сала у Дворцу краља Николе у 19 часова. Говоре: архимандрит Бенедикт Јовановић, протосинђел Кирило Бојовић, јереј Јован Пламенац и аутор Оливера Балабан. Недеља 10. март Никшић – парохијски дом при Саборном храму Св. Василија Острошког у 19 часова. Говоре: Преосвећени епископ будимљанско-никшићки г. Јоаникије, јереј Миодраг Тодоровић старешина Саборног храма, новинар и народни гуслар Рајо Војиновић и аутор Оливера Балабан. Понедељак 11. март Београд – Храм Св. Саве на Врачару у 19 часова. Говоре: архимандрит Бенедикт Јовановић, академик Матија Бећковић, публициста Јања Тодоровић и аутор Оливера Балабан. Добродошли! Извор olja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pink panter Написано Март 8, 2013 Пријави Подели Написано Март 8, 2013 Tačno je da svaka normalna majka čuva i vaspitava svoje dijete. Ali je pitanje kakvo vaspitanje ona misli da je dobro. Mislim da je to vaspitanje kod majki hrišćanki na većem i boljem nivou i da su ta djeca utemeljena u vjeri i ljubavi Božijoj. Tako da i mnogo bolji plod ta djeca daju. olja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука