konstantin Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Otisli ljudi da putuju europom, cim se predje granicu cujem da im daruju 1000 eura...... klapklap Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Otisli ljudi da putuju europom, cim se predje granicu cujem da im daruju 1000 eura...... 8084.gif Hocu i ja!Hocu i ja!Hocu i ja! klapklap Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Otisli ljudi da putuju europom, cim se predje granicu cujem da im daruju 1000 eura...... 8084.gif Hocu i ja!Hocu i ja!Hocu i ja! klapklap To je bio samo EPP 8084.gif 8084.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Svejedno,hocu pare! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Svejedno,hocu pare!Obrati se Mladji za lovu...ajd ga vikamo:Maldjoo, oooo Mladjoooooooooooooooooooooooooo 8084.gif klapklap Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 A vidi ovog jada od Srbina sa dva prsta(papski pozdrav) kako magare i ne zna gdeide...Grupa od 50 ljudi sa novim biometrijskim pasosom peesla granicu i uputila u Brisel...tamo gde se komp zove zver i gde se je parlament u obliku vavilonske kule,u kojem niko ne seda na sediste 666 i kako im ta zemlja ima od mila nadimak "crveni djavoli" i ti bi tamo izida 8084.gif,za pare????? klapklap Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 20, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Ne bih ja tamo,Hogare!Ja bih samo pare!A ja bih u Egipat da vidim piramide... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Ne bih ja tamo,Hogare!Ja bih samo pare!A ja bih u Egipat da vidim piramide...Pa to ti dodje isto..Nimrod ,masoni,Egipcani, satanisti..itd isti proizvodjac samo drugo pakovanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Гледам на тевеју те фарсе о безвизном режиму и о неким сељацима који сад организовано путују у јевропу , нем појма зашто путују, ваљда да им тамо прикажу лепше тракторе којих ми можда немамо , оне дигиталне што сами ору , а људи нако ни весели ни кисели , него баш нако неодређени, ко да иду на марс, ја гледам и смејем се , е брате мислим се , можте ви тамо да видите каке оћете тракторе кад вамо код нас гуше пољопривреду на сваком ћошку, остаће нам само да идемо тамо у јевропу да пабирчимо за њиовијем сељацима, ( сем ако шваба енд енглез нису смислили неке машине које купе оно што се не стигне покупити у том случају нема ни пабирчења.) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 ?????? ?? ?????? ?? ????? ? ????????? ?????? ? ? ????? ???????? ???? ??? ???????????? ?????? ? ??????? , ??? ????? ????? ??????, ????? ?? ?? ???? ??????? ????? ???????? ????? ?? ????? ?????? , ??? ????????? ??? ???? ??? , ? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????? , ???? ??? ???? ??????????, ?? ?? ??? ?? ????, ?? ?????? ? ?????? ?? , ? ????? ?????? ?? , ????? ?? ???? ?? ?????? ???? ????? ???????? ??? ???? ??? ??? ???? ???????????? ?? ?????? ?????, ?????? ??? ???? ?? ????? ???? ? ??????? ?? ????????? ?? ???????? ????????, ( ??? ??? ????? ??? ?????? ???? ???????? ???? ?????? ???? ???? ??? ??? ?? ?? ?????? ???????? ? ??? ??????? ???? ?? ?????????.) 0110_hahaha, ?? ?????????? ?? ??????? ?????? ? ????? ????? 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 ?????? ?? ?????? ?? ????? ? ????????? ?????? ? ? ????? ???????? ???? ??? ???????????? ?????? ? ??????? , ??? ????? ????? ??????, ????? ?? ?? ???? ??????? ????? ???????? ????? ?? ????? ?????? , ??? ????????? ??? ???? ??? , ? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????? , ???? ??? ???? ??????????, ?? ?? ??? ?? ????, ?? ?????? ? ?????? ?? , ? ????? ?????? ?? , ????? ?? ???? ?? ?????? ???? ????? ???????? ??? ???? ??? ??? ???? ???????????? ?? ?????? ?????, ?????? ??? ???? ?? ????? ???? ? ??????? ?? ????????? ?? ???????? ????????, ( ??? ??? ????? ??? ?????? ???? ???????? ???? ?????? ???? ???? ??? ??? ?? ?? ?????? ???????? ? ??? ??????? ???? ?? ?????????.) 0110_hahaha, ?? ?????????? ?? ??????? ?????? ? ????? ????? 0110_hahaha 0110_hahaha ???? ???? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ????? ????? ????? ??? ? ??????? , ?? ???? ??? ?? ?? , ????? ?? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Децембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 ?????? ?? ?????? ?? ????? ? ????????? ?????? ? ? ????? ???????? ???? ??? ???????????? ?????? ? ??????? , ??? ????? ????? ??????, ????? ?? ?? ???? ??????? ????? ???????? ????? ?? ????? ?????? , ??? ????????? ??? ???? ??? , ? ???? ???? ?? ?????? ?? ?????? , ???? ??? ???? ??????????, ?? ?? ??? ?? ????, ?? ?????? ? ?????? ?? , ? ????? ?????? ?? , ????? ?? ???? ?? ?????? ???? ????? ???????? ??? ???? ??? ??? ???? ???????????? ?? ?????? ?????, ?????? ??? ???? ?? ????? ???? ? ??????? ?? ????????? ?? ???????? ????????, ( ??? ??? ????? ??? ?????? ???? ???????? ???? ?????? ???? ???? ??? ??? ?? ?? ?????? ???????? ? ??? ??????? ???? ?? ?????????.) klapklap, ?? ?????????? ?? ??????? ?????? ? ????? ????? 0205_whistling 0110_hahaha ???? ???? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ????? ????? ????? ??? ? ??????? , ?? ???? ??? ?? ?? , ????? ?? ?? ?????. Boletu pogotovo smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2009 Боле би се супер уклопио, знам таке ко што је Боле , виђо сам их својијем очима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pretorius Написано Децембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2009 Otisli ljudi da putuju europom, cim se predje granicu cujem da im daruju 1000 eura...... klapklap Hocu i ja!Hocu i ja!Hocu i ja! 1000 ???? - ????? ?????!????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука