ZELJKO P. Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Lile-Kec,kec,keceljica.mpeg smej.gif 0110_hahaha 0102_laugh smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Август 21, 2010 Пријави Подели Написано Август 21, 2010 Оче откуда вам Зоки?? умрла сам од смијеха!!! Хвала bangin Али текст... Definitivno pobednik! smej.gif smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 0102_laugh ужаса ... где налазите ове промашаје ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Emilijan Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 jahojao234 ужаса ... где налазите ове промашаје ... svasta, ovo promasaji???? pa ovo je nesto toliko jako da mi ne razumemo pa se zato smejemo 0102_laugh sampioni svi :cheesy2: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 0102_laugh ужаса ... где налазите ове промашаје ... Па на You Tube ваљда. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 23, 2010 Пријави Подели Написано Август 23, 2010 Ова ме песма подсећа кад сам се бавио кунићарством, педигрираног једног кунца сам имао крупног баш. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 25, 2010 Пријави Подели Написано Август 25, 2010 Sveta Pajic - Kolibica ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Август 31, 2010 Гости Пријави Подели Написано Август 31, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yNsQvHo7zfA&feature=player_embedded#! Da li mi se samo snilo il se stvarno sinoć zbilo?Došlo momče iz svemira, da me mazi, da me dira.Vanzemaljac, pravi je muškarac…Baš je, baš je momak pravi, dal će opet da se javi?E.T. – E.T. – i ja i ti.Vanzemaljac, pravi je muškarac…Znam da su mi misli lude, mnogi mi se ljudi čude.Kad sada iz čistog mira, ljubim momka iz svemira.Vanzemaljac, pravi je muškarac…Al je lepo, al je slatko, šteta što je bilo kratko.E.T. – E.T. – i ja i ti.Vanzemaljac, pravi je muškarac…Ali danas sve je jasno, probudih se sinoć kasno.U poljupcu vanzemaljca, poznah deliju Bosanca.Joj Bosanac, pravi je muškarac…Ala ljubi moj Bosanac, bolje nego vanzemaljac.E.T. – E.T. – i ja i ti.Moj Bosanac, pravi je muškarac… :cheesy:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='4chsmu1' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZELJKO P. Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=yNsQvHo7zfA&feature=player_embedded#! Da li mi se samo snilo il se stvarno sinoć zbilo? Došlo momče iz svemira, da me mazi, da me dira. Vanzemaljac, pravi je muškarac… Baš je, baš je momak pravi, dal će opet da se javi? E.T. – E.T. – i ja i ti. Vanzemaljac, pravi je muškarac… Znam da su mi misli lude, mnogi mi se ljudi čude. Kad sada iz čistog mira, ljubim momka iz svemira. Vanzemaljac, pravi je muškarac… Al je lepo, al je slatko, šteta što je bilo kratko. E.T. – E.T. – i ja i ti. Vanzemaljac, pravi je muškarac… Ali danas sve je jasno, probudih se sinoć kasno. U poljupcu vanzemaljca, poznah deliju Bosanca. Joj Bosanac, pravi je muškarac… Ala ljubi moj Bosanac, bolje nego vanzemaljac. E.T. – E.T. – i ja i ti. Moj Bosanac, pravi je muškarac… :cheesy2:-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt=':cheesy2:' /> 70zfof0qsamomolitva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Септембар 30, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2010 Опет Зока: smej.gif isus-sinai bleh http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 1, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2010 Lile-Kec,kec,keceljica.mpeg smej.gif :huh: 0102_laugh smej.gif Овоме , по буљавим очима , мимиком и глуперају, као да је тата Ера хОјданић... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Новембар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Новембар 20, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука