Гости Guest свештеник Иван Написано Јул 24, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 најбоље су ове органе: ти-ну, ти-ну... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 шта ? poklon Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 мораћу ово да исповедим: ПОВРАЋА ми се кад је видим а тек чујем ... Бљак! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама joooj вала, није лепо се смејати туђој несрећи bangin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Зашто мислиш да су несрећни ? Видиш да је њима добро. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 па ово није за смејање, него да се заплачеш над њиховим мозговима и судбинама joooj вала, није лепо се смејати туђој несрећи bangin-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='0102_laugh' /> Зашто мислиш да су несрећни ? Видиш да је њима добро. човек у несвести и у коми сања, ал то не значи да му је добро ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 није он Оче Босанац. То је нека грешка 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Тек сам је сада чула!! Јао црњак!! Шта је ово? Некрофили!! 0102_laugh bangin joooj :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Јул 24, 2010 Пријави Подели Написано Јул 24, 2010 Оче 0102_laugh откуда вам Зоки?? bangin умрла сам од смијеха!!! Хвала Али текст... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaD Написано Јул 28, 2010 Пријави Подели Написано Јул 28, 2010 Мислим да имамо победника Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hellblazer Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Dzango - Pare pare Eh, da ih imas, razumeo bih "svrhu" teksta. “Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.” Yoda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Август 2, 2010 Пријави Подели Написано Август 2, 2010 Мислим да имамо победника facenew22222222 хахахахахахаххаха!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 13, 2010 Пријави Подели Написано Август 13, 2010 Srecko Jovovic - Anuska, anuska, sakrio se mis ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Август 14, 2010 Пријави Подели Написано Август 14, 2010 Предем вуну и кучину, Мица. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nicholas Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Ovo je 1990. proglaseno za najgoru pesmu crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пантелејмон Нови Написано Август 20, 2010 Пријави Подели Написано Август 20, 2010 Нови хит са БН Мјузик; Nihad Alibegovic 2010 - Nocna mora Како баја куне, боље него Вјерица Радета у скупштини! crvenilo http://www.svetigora.com/node/5903 Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука