Пг Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 "Сребреница је апсолутно договорни геноцид између међународне заједнице и Изетбеговића, односно између Изетбеговића и Клинтона. Зато је за мене много већи злочин од оног почињеног јула 1995. године био тренутак када је у Меморијални центар закорачио Клинтон. То је био тренутак када се злочинац вратио на место злочина", рекао је Мустафић. Додао је и да постоје велике манипулације именима жртава у Сребреници и сматра да се веома тешко може утврдити тачан број убијених и несталих у том граду. http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/3/%D0%A0%D0%B5%D0%B3%D0%B8%D0%BE%D0%BD/1269872/%D0%9E%D1%80%D0%B8%D1%9B+%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%BE+%D1%85%D0%B8%D1%99%D0%B0%D0%B4%D1%83+%D0%91%D0%BE%D1%88%D1%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B0 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 koji score, zaradio je 1000 poena kod diabla ne znam sad zasto sam ovo napisao, a ne znam ni zasto si postavio takvu temu bgpj је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Фебруар 20, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 ne znam sad zasto sam ovo napisao, a ne znam ni zasto si postavio takvu temu Ово је само дјелић истине о Сребрници. Нажалост, мало ће људи ово погледати. Можда је требало да поставим наслов везан нечим за геј параду или тако нешто слично. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 20, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2013 mislim da je dosta ljudi ovo pogledalo, ali sta ocekujes da kazu, ovo niti je za kakav komentar niti je za ovaj forum, ne zavredjuje paznju jer takih stvari ima svakodnevno, pune su novine tih stvari, dal je jedan ili hiljadu ili milion ne igra ulogu, to je isto, ti ljudi koji su ubijeni se vise ne muce u ovom stanju, a jedina steta je ta da je ubica sam sebi napravio stetu i eventualno clanovima porodica koji ne shvataju sta je ovaj prolazni zivot i Nebesko Carstvo, egoizam i samosazaljenje su uzrok patnje, ko shvata Sustinu taj se raduje, ovo zvuci sad cudno ali tako je, smisao je da treba da se zali ubica a ne ubijeni, ali to moze da shvati samo neko ko je produhovljen, ja nisam i ovo samo teoretski pricam, ali to je tako Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука