Млађони Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ovo je ista reklama koju je cinio Merlin,pa onda kada je prekrsio svoju rijec NIKAD napunio covjek 3 arene.Licno,volim da slusam Oliverove pjesme,ali ne volim mijesanje politike u muziku. Увек изнад политике као Здравко Чолић Поинтер је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ja Dragojevića ionako ne slušam, nije ni mali prst jednom Balaševiću (dobro, i ovaj je udaren mokrom čarapom) niti može da se meri sa jednim Čolićem. Imamo mi naše konje za trku, usput nisu loši, ne vidim razlog da navijam za nekog drugog koji mi nije prijateljski raspoložen. Muzika je isto identifikacija, i ako me neko ne voli, teško da mogu sa njim odnosno sa njegovom muzikom da se identifikujem, jer identifikovao bih se i sa njegovoj ne-ljubavi prema meni. Ovi pevači jednostavno ne mogu da se porede niti utrkuju,svakki je celina za sebe u svojoj posebnosti. Недићевац, Лидија Миленковић and Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 E sad slšam po komentarima na raznim sajtovima "Baš me briga", "Niko ga nije zvao" itd Ali ako njemu zafale pare doći će bez razmišljanja, a ukoliko dođe većina ovih koji ostavljaju komentare će doći na koncert i opet će piti napunjene 2,3,4 arene. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Не слушам Драгојевића, (Мандић је ОК), па ме ова изјава нимало не дотиче. Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Тереза исто говорила па дошла, мада ми је она далеко симпатичнија и радије је слушам од Оливера, чије песме су ми искрено јако досадне Не мора да дође, треба мало да научи историју, мада ..........тешко, имају они своју историју и ту је ћао Боље да ми направимо нашу музичку сцену, где су наши Боба Стефановић, ајд и Мики Јевремовић, Лео Мартин....? Требало је те људе неговати Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Сва нам штета у томе била! Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 @Draško Državni određeni novi primitivizam nije dozvoljavao. Nije bila muzika za bambi-diskoteke gde bi se pokazivali gu*onjini sinovi.. Ovo, dakle, nije bilo narodno: http://youtu.be/asoi09IDcRE Ovo ali bilo je narodno: http://youtu.be/NQqgcLpQTT8 Драшко је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 @Dragi јасно ми је, то је наша штета, Хрвати нису пустили своје, а ми јесмо, притом је мени глас Леа Мартина или Бобе Стефановића далеко уметничкији него Оливеров или Тонија Цетинског или ..... већ неког њиховог Испустили смо читаву генерацију певача, "пензионисани" пре времена Лидија Миленковић and Dragi је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Фебруар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Nije odgovaralo ondašnjoj "eliti" koja je svoju vlast gradila na zaglupljivanju naroda. Samo sa 1990-ima izgubili smo celu jednu deceniju; u kulturnom pogledu, da ne govorimo o drugim stvarima, 1990-e su za nas mrtva decenija. A na zaglupljivanju naroda radilo se i pre toga, titoisti nisu bili bolji, ali ipak držao se neki nivo. Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 @Dragi јасно ми је, то је наша штета, Хрвати нису пустили своје, а ми јесмо, притом је мени глас Леа Мартина или Бобе Стефановића далеко уметничкији него Оливеров или Тонија Цетинског или ..... већ неког њиховог Испустили смо читаву генерацију певача, "пензионисани" пре времена Cim je "njihov" to automatski znaci da nema nikakvu mogucnost da bude ni blizu kvaltieta... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ovo mi je najbolja pesma od Olivera, i najbolji snimak ove pesme Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 pf, ko ga šiša! 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Cim je "njihov" to automatski znaci da nema nikakvu mogucnost da bude ni blizu kvaltieta... само твоја интерпретација клаудкинже "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 само твоја интерпретација клаудкинже oh, izvinjavam se onda. nisam odmah shvatio da si hteo da kazes da hrvati imaju izuzetno talentovane muzicare. ali slazem se sa tobom. imaju! Драшко је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Cim je "njihov" to automatski znaci da nema nikakvu mogucnost da bude ni blizu kvaltieta... Шта фали Петру Граши и Масиму Савићу? Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука