Срђан К. Написано Фебруар 15, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2013 Поштовани теолози, Потребна ми је помоћ. Можда од неког од старијих студената. Потребан ми је план студија БФСПЦ по програму из 2003. или 1998. године. Ако има неко да ми достави исти, нека ми јави! Хвала свима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Фебруар 17, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Значи, нико ми не може помоћи...:-( Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Па једино да потражиш на сајту ПБФ, међу старим страницима, тешко да то неко има ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 Ево га план из 2000-те... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан К. Написано Фебруар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2013 Е, браво, брате Милане! Премного захваљујем! Завршио сам ја практични смер, али желим да се вратим на стари општи, јер сам ја последња генерација, која је уписивала по старом програму. МНООООГО ХВАЛА! Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марјанн Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 moze li neko da postira tumacenje 1Petrovo poslanje ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! vaistinu 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nexi Написано Новембар 11, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2018 Да ли неко има други том Јарослава Пеликана у пдф-у? Хвала свима унапред! Хришћанско предање - Том 2 : Историај развоја догмата - Дух источног хришћанства Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука