Jump to content

Одсељавање Срба са Косова и Метохије

Оцени ову тему

Препоручена порука

Селили су се јер им је исплативо. Мислим да се не лажемо, докле више? Гомилу људи са косова знам који су пуни пара. Нажалост знам и оне који су дошли без ичега.

Али искрено када ми причате о том Косову, сиротим Србима одатле који су бежали од албанскога зулума и када погледам неке од тих јадних Срба са кајлама, пасатима, аудијима, продавницама, пекарама, кућама које личе на омање зграде.... просто се запитам што сви редом игноришу ту реалност?

Прво се запитам како нас није срамота, затим како њих није срамота и на крају, ко је овде луд?

Zasto bi bilo koga bilo sramota zato sto ima para? To kod komunista bilo, a sada ne vise. Svaka cast tima koji su uzeli pare. Oni su prodavali svoju imovinu na sta imamo pravo svi. Ja sam prodao dedovinu isto kao neko sa Kosmeta. Ali njima se imputira "izdaja"• Obicna budalastina. Ludi su prodavali svoju zemlju i imaju potpuno pravo da to cine a drzava pripada i treba da je briga svi nas a ne samo srba sa Kosmeta. 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Наравно да вреди. Aли борити се за њих не мора да значи војне интервенције Србије и сличне глупости. Суверенитет на Косову србија неће брзо да поврати, тако да је најбоље борити се да се њихова права зашитет унутар косова.

Можда Србија и није толико војно јака, али не треба да дозволи да се на њеној територији ствара нека друга држава. Погедај само мало шта су урадили доле са нашим црквама, културом, уче децу да Косовска битка никада није постојала и тд...... У таквој држави треба да живе српска деца, одрастају и васпитавају се? Да их уцењују променом идентитета, и ко зна све чиме....... 
Боље да нестанемо као људи, него да опстанемо као нељуди.

Чуј, кћери, погледај и обрати к мени ухо своје, заборави народ свој и дом оца свог.

Псал., 45:10

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...