Nikolajj Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 „Voleo bih da političari, pevači i sportisti na neki način pomognuda se skupe pare za transplantaciju srca moje dvogodišnje ćerke LjubiceAdamić. Apelujem na sve ljude dobre volje da pomognu, jer ako to učine,Ljubica će živeti”, moli za pomoć sa suzama u očima Šime Adamić (36) izZasavice kod Sremske Mitrovice. On upozorava da je njegovoj ćerki potrebna hitna transplantacija srca izahvaljuje se svima koji su dosadašnjim donacijama pomogli da se, uoktobru prošle godine, u austrijskoj bolnici, ugradi veštačka pumpa kojanjegovu ćerku održava u životu. celo procitaj te ovde: http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/pomozite-da-mi-cerka-ne-umre/10849 izvor:alo.rs nisam znao gde da postavi pa sam ovde... u slucaju da sam pogresio mesto malim da mi se premesti. probajte da prosirite vest! Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 “Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука