Srdjan Написано Фебруар 9, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2013 Kako “Alo!” saznaje, uhapšeni Srbislav Žikić ................... http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/pokrao-milione-dok-je-patrijarh-umirao/10784 Како се нашем новинару јавило у машти, ухапшени тај и тај... комшија који је желео да остане анониман,... жена која није хтела да открива идентитет,... радио је то и то... "Ало" је реалан колико и "Њуз" . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Prati ce se fabula price ....zanimljiv slucaj.... bice nekog G.P.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Glavni pretres..... danas je bila iskljucena javnost ali potrudicu se da ispratim proces do kraja.....Sto se tice krivice nema dvojbe da se radi o proneveri, odbrana pokusava da ide na poslugu mada nema od toga nista.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Pronevera? kako glupa rec za najobicniju kradju. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Мени је и даље занимљиво да се толики или у овом случају толицки новац не провали да фали. Да видимо ко је саучесник, ко је помагао да се прикрије, да ли сада има контроле... А Србислав ће награбусити у сваком случају, осим ако неки велики баја из СПЦ није умешан са њим. А и што је искључена јавност? Баш чудно. Caka je u tome sto je manjak pokrivao novcem koji je uzimao od kamatasa na par dana... i dodje komisija, stanje se poklopi, on posle toga uzme novac i tako u krug.....e sad kako je uzimo iz blagajne a kako iz trezora (koji ima dva kljuca).... Imam opasnu dilemu jer i vise nego je ocigledno da nekoga stiti....ali to vec nije pitanje suda, jer je covek priznao da je uzimao novac i nema vise dileme.... ali pitanja i te kako ima ali... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Sta mi imamo da saznamo, Bog sve vidi. Ne interesuje me taj sto je krao niti to sto je krao, eventualno bih mu lupio jednu samarcinu da se otrezni... a mozda bih mu dao limunadu sa duplom dozom Iboge... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 ... никада нећемо сазнати Dosije X ,,Istina je negde tamo" axaxax Moze da se sazna samo kad bi se htelo.... verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Sta mi imamo da saznamo, Bog sve vidi. Ne interesuje me taj sto je krao niti to sto je krao, eventualno bih mu lupio jednu samarcinu da se otrezni... a mozda bih mu dao limunadu sa duplom dozom Iboge... Ako je to novac od priloga vernika, donacija, bitno je gde ide taj novac.... svakako ne sme ici na bahanalije nekog tamo blagajnika.... Mene zanima gde ide taj novac....Zasto bi neki svestenik u Prokuplju jedva krpio kraj sa krajem a ovamo ipodjakon ili nesvestenicko lice kome je poverena novac trosi po 2.000.000.....!?!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Наш Патријарх је указао на чињеницу да су код благајника приликом претреса пронађене полицијске лисице. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Ako je to novac od priloga vernika, donacija, bitno je gde ide taj novac.... svakako ne sme ici na bahanalije nekog tamo blagajnika.... Mene zanima gde ide taj novac....Zasto bi neki svestenik u Prokuplju jedva krpio kraj sa krajem a ovamo ipodjakon ili nesvestenicko lice kome je poverena novac trosi po 2.000.000.....!?!! Brate ja kad sam u svojstvu sakupljaca humanitarnog priloga zvonio na vrata Vladicinog Dvora u Novom Sadu, poljubio sam vrata tj tog nekog popa sto se pojavio da mi kaze da nema para, e pa molim lepo dovidjenja prijatno. Sta zivis u dvoru ako nemas para, kakve su to fore... ako nemas para daj stolicu taj plot pozlaceni koji sluzi kao nosac dupeta nekih likova u dugackim haljinama, ne interesuje me u sta si se obukao i sta tripujes i koga lazes... ako nece sad da plati platice posle, ali sa kamatom. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Наш Патријарх је указао на чињеницу да су код благајника приликом претреса пронађене полицијске лисице. Ima tu nesto mnogo ozbiljnije sto nije receno........to je sporedno... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Октобар 31, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2013 Brate ja kad sam u svojstvu sakupljaca humanitarnog priloga zvonio na vrata Vladicinog Dvora u Novom Sadu, poljubio sam vrata tj tog nekog popa sto se pojavio da mi kaze da nema para, e pa molim lepo dovidjenja prijatno. Sta zivis u dvoru ako nemas para, kakve su to fore... ako nemas para daj stolicu taj plot pozlaceni koji sluzi kao nosac dupeta nekih likova u dugackim haljinama, ne interesuje me u sta si se obukao i sta tripujes i koga lazes... ako nece sad da plati platice posle, ali sa kamatom. Sto ne upozna gospodina blagajnika ranije.... kaze da kad god mu je neko trazio novac, on je davao, tako vaspitan covek....palo bi tu jedno 1.000 evica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука