Jump to content

Saudijski sveštenik do smrti mučio i silovao petogodišnju ćerku, pa pušten uz novčanu kaznu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Mislim da ne bi bilo dobro bezati od ovakvih tema. E sad nekima se ne svidjaju ove teme. Mislim da bi bilo dobro da ne postoji ona lista topic-a sa najnovijim komentarima. Onda bi svako pisao u delu foruma koji ga interesuje i ne bi bilo problema sa ovakvim stvarima.

Подели на овим сајтовима

Pa da, zatrpavat Forum takvim besmislicama, kad bude nešto ozbiljnije, vrijedno smrtne kazne ili barem zatvora nad 5 godina, na primjer propovijedanje hrišćanstva, konverzija na hrišćanstvo ili ateizam - kafirstvi onda otvorite lijepo temu da je zbog nečeg razlog - pravi zločin a ne ovo ovako. Ajd sad djeco razlaz, dosta pozorišta oko ničega! Šta je mene briga što je neko negdje u Saudijskoj Arabiji kažnjen nekakvom globom, nemam ja vremena za takve nesmisle, takvih imam i ja u Češkoj, ožeru se u pivnici ko prasata pa prave nered i potuku se pa moraju kaznu platit i tako to. Kad bude šta ozbiljnije onda otvorite temu, ko ima danas vremena na trivijalnosti što je neko nekakvu kaznu i globu negdje platio. Pogriješio pa šta onda, platio, otišao i gotovo, šta se sad tu ima toliko o tome pričat. Glavno da nije napravio šta gore!

Подели на овим сајтовима

Pa da, zatrpavat Forum takvim besmislicama, kad bude nešto ozbiljnije, vrijedno smrtne kaznem, na primjer propovijedanje hrišćanstva, konverzija na hrišćanstvo ili ateizam - kafirstvi onda otvorite lijepo temu da je zbog nečeg razlog - pravi zločin a ne ovo ovako. Ajd sad djeco razlaz, fosta pozorišta oko ničega! Šta je mene briga što je neko gdje u Saudijskoj Arabiji kažnjen nekakvom globom, nemam ja vremena za takve nesmisle, takvih imam i ja u Češkoj, ožeru se u pivnici ko prasata pa prave nered i potuku se pa moraju kaznu platit i tako to.

Pa i to sto kazes. Malo je ubio cerkicu od 5 godina, malo silovao, malo slomio kicmu ali da ne gresimo dusu ipak je platio 50000 dolara...Kakva li je to majka koja prihvati taj novac...Mada ne verujem da je smela da kaze ili uradi nesto drugo i da je htela.

Подели на овим сајтовима

to je taj serijat

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

to je taj serijat

Ma nije kriv šerijat već novinari! Od obične globe napravili ovakav cirkus. Sutra im može past na pamet i od toga kad neklo proleti crvenu na semaforu, pretuče ženu i slične volovine i bude morao platit globu za to pravit aferu globalnih razmjera i stvar za Amnesty international, Haag, Strazbur ili helsinški odbor. A oko običnih i bagatelnih malihernosti

Подели на овим сајтовима

Ja bih zaista volela da odgovori neko ko poznaje šerijatski zakon, kako je ovo uopšte moguće.

Ovo je užasan zločin, zašto je dozvoljeno da se uopšte kazna skrati i da se plaća? 

I kakav je status ovog čoveka (u vrlo slobodnom i labavom značenju te reči) u društvu?

Ja lično ne bih htela ni da dišem isti vazduh sa njim...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Ja bih zaista volela da odgovori neko ko poznaje šerijatski zakon, kako je ovo uopšte moguće.

Ovo je užasan zločin, zašto je dozvoljeno da se uopšte kazna skrati i da se plaća? 

I kakav je status ovog čoveka (u vrlo slobodnom i labavom značenju te reči) u društvu?

Ja lično ne bih htela ni da dišem isti vazduh sa njim...

Daj, molim te, ne prenemaži se toliko, zlo će mi doći od toga, otkud bi ti mogla znat šta je to "užasni zločin" a šta uopšte zločin kad ni ne znaš šerijatsko pravo? Tamo to sve jasno piše šta je zločinom i koliko velikim, za šta ide glava, ruka ili noga dole, za šta se sjedi a za šta globa plaća, tvoj problem je što ga ne poznaješ - a trebala bi jer je to zakon Božiji!

Подели на овим сајтовима

Pa i to sto kazes. Malo je ubio cerkicu od 5 godina, malo silovao, malo slomio kicmu ali da ne gresimo dusu ipak je platio 50000 dolara...Kakva li je to majka koja prihvati taj novac...Mada ne verujem da je smela da kaze ili uradi nesto drugo i da je htela.

Pametna žena, to bih i ja uradio na njenom mjestu. S tim bi si potpisala smrtnu presudu da je odbila primit tu krvarinu. A sad ako je te pare dobila ima ih sasvim dovoljno za platit nekim "majstorima" da mu se poigraju s kočnicama u autu ili sa motorom, ostave mu kakvu malo jaču petardu pod sjedište u autu ili ga samo nađu jedno jutro predoziranog - uzrok kolapsa - overdose. Za te pare se da svašta nešta sredit, to biste se čudili šta sve bi moglo a svjedoka ne bude nigdje. I tamo su "majstori" koji se samo tim takvim stvarima bave a na visoko profesionalnom nivou. A 50.000 $ je sasvim dobra cijena, o njih bi si rekao svako.

Подели на овим сајтовима

čitam sad ovo, pre nekog vremena i kod nas onaj ubio šestogodišnjeg dečaka zbog čaše vode i pitam se a u duhu nauke da li je bolje koristiti životinje u medicinskim eksperimentima, jer to je nepouzdano i nikad se ne zna kako će šta delovati na čoveka, ili za to ubrati iz naroda ove nasilnike pa njih koristiti kao zamorčiće ?

Eм би и од монструма било неке користи, ем би сироти пуфнасти бели мишеви могли мало да ода'ну.

Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"
--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .
http://www.srdjanantic.blogspot.com/

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...