Ignjatije Написано Март 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Без тебе!, што би рекли у Подгорицу, мислим да им се сере када виде овог човека... Без сумње.. Криза идентитета, брате Милане. Схвата да је нико и ништа. Сав је збуњен. Није ни чудно пошто је премлад и без икаквог искуства дошао на тако велики положај. Том фризуром покушава да личи на славног претка Ким Ил Сунга, као што прилог ББЦ и објашњава. Не би чудило да уради и пластичну операцију у том правцу. Свата колико је слаб и немоћан наспрам Америке. Живео је он на западу. Није њему мозак испран као његовим грађанима који су од малена учени да су војно јачи од Америке, пошто нису ни мрднули из своје државе. Млад лидер, мора да се доказује у народу и изгради утицај. Зато се сили, прети, спроводи мобилизацију, испаљује ракете. Да ћути народ би га сматрао недостојним својих предака. Овако их добро замајава. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Криза идентитета, брате Милане. Схвата да је нико и ништа. Сав је збуњен. Није ни чудно пошто је премлад и без икаквог искуства дошао на тако велики положај. Том фризуром покушава да личи на славног претка Ким Ил Сунга, као што прилог ББЦ и објашњава. Не би чудило да уради и пластичну операцију у том правцу. Свата колико је слаб и немоћан наспрам Америке. Живео је он на западу. Није њему мозак испран као његовим грађанима који су од малена учени да су војно јачи од Америке, пошто нису ни мрднули из своје државе. Млад лидер, мора да се доказује у народу и изгради утицај. Зато се сили, прети, спроводи мобилизацију, испаљује ракете. Да ћути народ би га сматрао недостојним својих предака. Овако их добро замајава. Млади човече, баштиниче имена првог језуите, ја се, за разлику од тебе нисам овим постом (и уопште) зајебавао... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Март 2, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Млади човече, баштиниче имена првог језуите, ја се, за разлику од тебе нисам овим постом (и уопште) зајебавао... Ал' смо се уозбиљили нешто. Ниси ваљда стварно мислио да верујем да се Амери плаше Ким Џонг Уна због нове фризуре. Ајме, нисмо од јуче овде. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 2, 2015 Пријави Подели Написано Март 2, 2015 Ал' смо се уозбиљили нешто. Ниси ваљда стварно мислио да верујем да се Амери плаше Ким Џонг Уна због нове фризуре. Ајме, нисмо од јуче овде. Опрости брате! Не знам ни сам кад сам озбиљан, а када не... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука