Andre Williams Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Fu Xuepeng pre sedam godina doživeo je saobraćajnu nesreću nakonkoje je ostao paralizovan i nije bio u stanju da samostalno diše.Njegovi roditelji nakon toga započeli su neverovatan poduhvat kako bisina održali na životu. Sedam dana nedeljno i 24 sata na dan, naizmenično su koristiliručni respirator uz pomoć kog su ručno ubacivali vazduh u pluća sinu.Aparat nisu mogli da priušte zbog skromnih primanja, a na internetu jepokrenuta i kampanja kako bi se prikupila novčana sredstva.Na njihovu sreću, jedna kompanija odlučila je da donira aparat lokalnoj bolnici u koju je Fu Xuepeng nedavno prebačen."Ne znam da li ću ikada imati mogućnost da se odužim svojim roditeljima", rekao je Xuepeng novinarima.Jedan im je rođak pre nekoliko godina pomogao napravivši aparat koji jepokretao dizel motor, ali roditelji nisu mogli da priušte novacpotreban za gorivo pa su ga koristili samo ponekad i to uglavnom noću.Ovaj slučaj započeo je raspravu na društvenim mrežama, a mnogi sepitaju kako je moguće da je država dopustila da ova porodica toliko dugoprolazi kroz ovaj pakao. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2013&mm=01&dd=31&nav_id=682689 Јадранка-Дервента, Ignjatije, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Фебруар 1, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 У тексту са Б92 не пише ал се на снимку чује да су родитељи на овај начин помагали сину више од годину дана! Шта рећи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Ovakvi primjeri iz života ostavljaju bez teksta.S jedne strane tolika roditeljska ljubav,a sa druge to sto im država nije pomogla kad im je najviše trebalo.Tako da samo postovanje i divljenje ovakvim roditeljima.Sigurna sam da bi mnogi roditelji slicno postupili i dali svoj zivot za svoje dijete kao sto je nedavno to ucinila Jelena Trikic. Andre Williams, Ignjatije, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Фебруар 1, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2013 Родитељска љубав се може схватити тек кад сам постанеш родитељ. Свака част овим људима па нису клонули духом него су се борили и, вјерујем, још увијек се боре за своје дијете. Таша је реаговао/ла на ово 1 Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука