Срђан Ранђеловић Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Црква Свете Тројице у Сремчици. Више информација на званичној страници Цркве. http://crkvasvetetrojice.com/index.php?option=com_content&view=article&id=82&Itemid=42 Putnik Namernik, marko_13, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Draga deco, kada bojite les, nemojte to da cinite poput Grinevalda, sa sve mrtvackim pegama... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 У раду са децом треба користити јаче и светлије нијансе, да не кажем веселије. Наше фреске обилују богаством тонова и треба их давати као пример. Ово распеће Студеничко је мени најлепши пример ... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Studenicko raspece iz Bogorodicine crkve je majstorski odradjeno, tu nema spora. Nisu problem ni svetle nijanse ni vesle boje, evo decjih boja i likova koji nisu za decu: happy tree friends Pre sam za ovaj pristup starca Porfirija: https://www.pouke.org/forum/topic/3529-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%83-%D0%BD%D0%B0-%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%99%D0%B5/#entry95789 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Nisu problem ni svetle nijanse ni vesle boje, evo decjih boja i likova koji nisu za decu: happy tree friends Да, овакве ствари су толико одвратне, да нису ни за одрасле, а камо ли за децу. Не знам само шта деца могу да науче из овога? Да копају очи? Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јануар 30, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Да, овакве ствари су толико одвратне, да нису ни за одрасле, а камо ли за децу. Не знам само шта деца могу да науче из овога? Да копају очи? Pa, nije ni pravljeno za decu. According to the website, the idea for Happy Tree Friends wasconceived by Rhode Montijo when he drew a yellow rabbit slightly resembling the character Cuddles on a piece of paper and wrote "Resistance is futile" underneath it. Pocelo je kao zezanje i onda se prosirilo po netu. Ja ih vidim kao "ventil" licemernog drustva u kojem zivimo. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 30, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 30, 2013 Pa, nije ni pravljeno za decu. Нисам знао .smesko. Мислим, нисам ни пратио, само сам видео инсерт из једне епизоде .smesko. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 3, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Браво, феноменално је! Тања1, Volim_Sina_Bozjeg and Gordana . је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 4, 2013 Пријави Подели Написано Април 4, 2013 Захваљујем оче. Волим осећај слободе и поштовања за мој креативни рад, и добро се забављам, опушта ме. Говорим визуелни језик те од мене не треба очекивати пуно приче. Овај форум је мени екстремно брз, има пуно ствари овде и онде, мени све то не треба, у сваком случају знам који ме подфорум највише занима и постоваћу на њему. Још ћу допунити тему, него све то није пар корака прерадити за бојење. Срдачно. Поздрав за све који воле моју тему, и хвала на похвалама које заслужујем. RYLAH, Таша and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Април 4, 2013 Гости Пријави Подели Написано Април 4, 2013 @, Да, ЖРУ је екстремно брз и много се на њему пише и свакако да је најбоље да одаберере оно што вам одговара и ту пишите, читајте... Само напред, Тања1 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Манастир Ђурђеви Ступови, манастир СПЦ, посвећен светом Ђорђу. Налази се на брду изнад Новог Пазара, у Старом Расу, Србија. Папир за цртање Величина 819 x 526 Je l se nakon skeniranja ova linija od 1px bez antialiasinga dobija automatski u nekom programu (kojem) ili je u pitanju rucni rad? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Je l se nakon skeniranja ova linija od 1px bez antialiasinga dobija automatski u nekom programu (kojem) ili je u pitanju rucni rad? Има програма који једино што прилагоде је да мали део остане (као да узима мали залогај од цртежа). Помогло би када би нестао 1 пиксел на свакој страни. Дакле, мало тога нестане, друго се мора уклонити ручно. Питање звучи добро, да ли има неки аутоматски програм. Могла бих да поставим преко хиљаду цртежа за децу, овако ми треба неколико наредних година. Значи, нисам ни помислила да има какав аутоматски начин. Ја мислим да је то аутоматски немогуће, без обзира на напредак технологије.Стрпљење је на мојој страни. .smesko. Напомена: цитирали сте целу поруку испод које сте постави питање које се тиче свих цртежа. Немојте то да радите. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Ја мислим да је то аутоматски немогуће, без обзира на напредак технологије.Стрпљење је на мојој страни. Uplasih se da sam nesto vazno propustio i da je takav program vec pristigao! Sad mi je vec lakse! Strpljenje je jos uvek glavni saveznik! Ne usudjujem da kazem da ce automatizacija ovakvog uoblicavanja crteza ostati nemoguca, SIGGRAPH vec godinama demonstrira prilicno neverovatne stvari... Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 @drvce И мене сте уплашили у очекивању одговора ваљда мислећи да ћете поставити линк који води до тако неког програма који ће уклонити сувишно. Има наравно програма за скицирање и цртање технике, рачунање и мерење, нацртна геометрија итд свашта понешто, готових софтверских пакета за цртање. Цртам и ручно и на рачунару. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Април 15, 2013 Пријави Подели Написано Април 15, 2013 Ne usudjujem da kazem da ce automatizacija ovakvog uoblicavanja crteza ostati nemoguca, :laugh:))) Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука