Jump to content

Video klubovi

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

Nisi ti kao pojedinac problem. Kada bi svako sebi skinuo samo ono što ga stvarno interesuje i ono do čega ni na koji drugi način ne može da dođe, mi ne bismo imali pirateriju u onom izvornom obliku. Jer, ti bi skinuo nebitno koji broj filmova i imao ih u svojoj ličnoj kolekciji.

Problem je što kod nas gotovo svi vole da se hvale nečim. A novi film je dobar razlog za hvaljenje. Novi film skinut sa Neta u roku od 2-3 dana je potpuno preplavio tržište. Svi ga imaju. Čak i oni manje vešti i sa manje poznanika imaju ga za 10-15 dana.

Kad su 2005. godine klubovi opet počeli da izdaju pirate, svi su mi govorili da sam kreten i budala što i ja to ne radim. A moja logika je bila sledeća: Da bi mi se film isplatio ja bih morao da ga imam nekoliko dana pre pojavljivanja na ulici, a to je nemoguće. Čak i da ga imam toliko ranije već prvi koji bi ga iznajmio narezao bi ga i kolo bi počelo da se okreće.

Druga stvar je što bih morao da reklamiram među članovima da imam pirate i to bi mi, kakve sam sreće, odmah dovelo inspekciju.

I treće, možda i najbitnije. U nabavku originala do sada su uložene velike pare i ne želim da srozavam kvalitet usluge koji sam dostigao. Moji članovi su svojom vernošću klubu zaslužili da za svoj novac dobiju pravi kvalitet a ne smeće.

SAMO ORIGINALNA FILMSKA IZDANJA.

www.oskar.co.rs

Подели на овим сајтовима

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

А, може ли ми неко рећи шта ми још треба за гледање хд филмова. Дакле, овако. Цура има нови комп. Заборавио сам која је графичка. Процесор на 2,7,  рам 4 гига. Монитор који подржава хд. Е сад.... где може да се нађе хд филм? (нет, претпостављам) Али, како да га убацим у комп? Блу реј диск?  И да ли може онај неки обичан двд резач да га прочита или ипак треба посебни ром за то???

п.с. извините сад, али једва чекам да гледам неки...ако будемо уопште и могли...

Подели на овим сајтовима

?, ???? ?? ?? ???? ???? ??? ?? ??? ????? ?? ??????? ?? ???????. ?????, ?????. ???? ??? ???? ????. ????????? ??? ???? ?? ????????. ???????? ?? 2,7,  ??? 4 ????. ??????? ???? ???????? ??. ? ???.... ??? ???? ?? ?? ???? ?? ????? (???, ?????????????) ???, ???? ?? ?? ?????? ? ????? ??? ??? ?????  ? ?? ?? ???? ???? ???? ?????? ??? ????? ?? ?? ??????? ??? ???? ????? ??????? ??? ?? ?????

?.?. ???????? ???, ??? ????? ????? ?? ?????? ????...??? ?????? ?????? ? ?????...

za Blue ray disk neophodan ti je Blue ray rom, kao dvd rom.

HD filmove mozesh na netu naci, obichno skidaj 720p, jer su oni manje velichine do 4 giga, tako da se mogu narezati na obichan dvd, ja imam od Kubrika 2001 Space Odyssey, Eyes Wide shut, Clockwork orange, i narezani su mi na obichnom dvd.

Shto se Blue raya tiche, to kod nas nece doci tek za 10 godina, mislim da postane standard. Ljudi su tek pre nekoliko godina kupili dvd romove ili prejere, a slazem se sa tobom da da mnogi ne razlikuju diskove. Shto ume da bude veoma iritirajuce.

Problem kod nas je shto ne postoji kultura odlaska u bioskope, a i kada odem tamo nemam shat da gledam, uzasna slika, losh zvuk i svaki put se izlomim. Neugodnost na prvom mestu. A tamo gde je super, TC Usce i Delta, Takvud, Daleko su mi Roda i ROda2, nishta zglavno se ne pushta, barem ono shto mene interesuje. Ne zelim da bacim 300-400 dinara na neku glupost, radije cu to kod kuce, pred spavanje da lepshe sanjam 0110_hahaha

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

?, ???? ?? ?? ???? ???? ??? ?? ??? ????? ?? ??????? ?? ???????. ?????, ?????. ???? ??? ???? ????. ????????? ??? ???? ?? ????????. ???????? ?? 2,7,  ??? 4 ????. ??????? ???? ???????? ??. ? ???.... ??? ???? ?? ?? ???? ?? ????? (???, ?????????????) ???, ???? ?? ?? ?????? ? ????? ??? ??? ?????  ? ?? ?? ???? ???? ???? ?????? ??? ????? ?? ?? ??????? ??? ???? ????? ??????? ??? ?? ?????

???? ????? ????, ???? ??? ??? ???????????? ????? ????.

?? ???? ???? ?????? ??????? ?????? ??????? ...

????? BDRip ??? 720p ??? 1080p ?????? ??? ????? ??????????? ...

??? ???? ????? ???? ?? ???? ????? ?????????, ?? ''?????????'', ???? ?? ???? ???? ?????? ?? ??????? ???????? ...

???? ???? ?? ?? ???? ???? ?? ???? ?????? ...

??? ?? ???? ???? ??????? ???????, ????? ?? dvd-rom (?????) ??? dvd-rw (????? ????? ?????) ???? ?? ?? ????????? DVD ?????? ?????, ??? ????? ?????? BR-rom ????? ?? dvd-rw ???????.

????? ????? ??? 100???? ...

Подели на овим сајтовима

Na našem tržištu pojavila su se dva nova domaća filma: Čarston za Ognjenku i Tamo i ovde.

Za pohvalu je potez jedne distributerske kuće koja je na tržište izbacila film "Priče iz Bronksa" sa Robertom De Nirom i Chaz Palminterijem u glavnim ulogama. To je inače prvo pojavljivanje ovog filma na bilo kom mediju, kod nas.

Izdavanjem ovog filma, broj filmova Roberta De Nira na našem tržištu došao je do broja 43.

www.oskar.co.rs

Подели на овим сајтовима

Novo kolo sastavljeno od bioskopskih hitova pojavilo se na našem tržištu. To su sledeći filmovi: Upoznajte Dejva (Eddie Murphy), X-men početak: Volverin (Hugh Jackman), Ledeno doba 3, Ogledala (Kiefer Sutherland), Luda noć u muzeju 2 (Ben Stiller) i Mamurluk u Vegasu (Bradley Cooper).

www.oskar.co.rs

Подели на овим сајтовима

U poslednja 2 meseca dana bilo je više hitova nego starih dobrih filmova. Ipak pojavili su se: Leptir (Papilon), Orlovsko gnezdo (Where eagles dare), Matador (Matador), Pokaži mi ljubav (Fucking amal), Kradljivci bicikala (The :drugarstvo: thieves), Rašomon (Rashomon).

www.oskar.co.rs

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Novi naslovi u ponudi DVD kluba OSKAR: Otmica metroa 123; Bruno,; Ubrzanje 2-Visoki napon; G.I.Joe-Uspon  Kobre; Lopovi, Snovi,; Prodavnica čuda gospodina Magorijuma; Tačno u podne; Obračun kod OK korala, Bibliotekar 1,2,3; Ljubav i drugi zločini; Nedeljni mjuzikl; Prihvaćen; Američki snovi; Sin nobelovca

www.oskar.co.rs

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...