Jump to content

Video klubovi

Оцени ову тему

Guest Izida

Препоручена порука

• Одговори 40
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

DVD izdanja koja su se pojavila ove nedelje: TRANSFORMERSI 2, ČUDOVIŠTA PROTIV VANZEMALJACA, MOJ KRVAVI DAN ZALJUBLJENIH, SURFER BRATE, [glow=red,2,300]ČITAČ[/glow] (DOBITNIK OSKARA), STRANCI, HARI POTER I POLUKRVNI PRINC, GRAN TORINO. ČETIRI BOŽIĆA, SVE MOJE BIVŠE, PONOVO 17, [glow=red,2,300]MILK[/glow] (DOBITNIK OSKARA)

SAMO ORIGINALNA FILMSKA IZDANJA.

www.oskar.co.rs

Подели на овим сајтовима

U ponudi na našem tržištu uglavnom su zastupljeni filmovi obrađuju, na direktan ili indirektan način, teme iz katoličkog sveta. Među njima su i dela koja su zaslužila značajno mesto u filmskoj istoriji kao ISUS IZ NAZARETA (režija Franco Zefirelli), POSLEDNJE HRISTOVO ISKUŠENJE (Martin Scorsese), DESET BOŽJIH ZAPOVESTI (Cecil B. DeMille), STRADANJE ISUSOVO (Mel Gibson).

Od novijih filmova koji prepližu religiju i svet pomenuo bih DA VINČIJEV KOD, ANĐELI I DEMONI I KONSTANTIN.

O religijskim temama u domažim filmovima pisaću nešto kasnije.

www.oskar.co.rs

Подели на овим сајтовима

Zashto troshiri pare da video klubove, kada sve to mozete naci na internetu 0442_feel

???? ??? ?? ? ?????-????????? ??????????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif

1312_womens

Dobra fora;)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Zashto troshiri pare da video klubove, kada sve to mozete naci na internetu 319.gif

???? ??? ?? ? ?????-????????? ??????????  0442_feel

1312_womens

Dobra fora;)

?? ??? ???? ????? ?????????? ???????, ??? ??? ??????? ???? ??? ?????, ???? ? ????????. ???? ???????? ? ???. ??? ??, ???? ???? ???????. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/stadaradim.gif
Подели на овим сајтовима

ajd molim vas vi koji posjecujete video klubove raspitajte se da li imaju starijih filmova.

ja imam dosta filmova ali trazim jedan film, neznam da li je turski ili indijski, film je iz sedamdesetih godina.

film se zove placem srno moja. trazio sam na netu, ali ga nema. ovde u mom gradicu je mali video klub i samo imaju novija izdanja.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

ajd molim vas vi koji posjecujete video klubove raspitajte se da li imaju starijih filmova.

ja imam dosta filmova ali trazim jedan film, neznam da li je turski ili indijski, film je iz sedamdesetih godina.

film se zove placem srno moja. trazio sam na netu, ali ga nema. ovde u mom gradicu je mali video klub i samo imaju novija izdanja.

????? ???? ?? ?? ??? 1312_womens
Подели на овим сајтовима

DVD klub OSKAR je jedini u Srbiji koji ne poseduje ni jedan piratski snimak filma. Svi filmovi su na originalnim, legalnim izdanjima ovlašćenih distributerskih kuća.

Činjenica je da smo poznati i po tome što posedujemo filmove nastale u periodu od 1932. pa sve do 2009. godine. Smatramo da DVD klub mora da bude mesto gde ljubitelji filma mogu uživati u istinskim remekdelima sedme umetnosti kao i u najnovijim hitovima.

Nažalost ovlašćeni distributeri za našu zemlju, često nemaju sluha za uvoz istinskih remekdela iz ranijih decenija, pogotovo kad je u pitanju neamerička kinematografija.

www.oskar.co.rs

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...