Гости Guest Izida Написано Новембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Braco i sestre,posecujete li video klubove?Jeste li zadovoljni cenom,uslugom i izborom filmova? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Новембар 30, 2009 Гости Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Koristim priliku da vam preporucim od srca jedan mnogo dobar DVD klub sa tradicijom. http://www.oskar.co.rs/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oskar Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 DVD klub OSKAR se zahvaljuje na postavljanju ove teme. Potrudićemo se da sa naše strane da redovno obaveštavamo o najnovijim DVD izdanjima. SAMO ORIGINALNA FILMSKA IZDANJA. www.oskar.co.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Pomaze Bog,brate Oskare!Dobrodosao u forum! 8084.gif Nema na cemu!Zadovoljstvo je moje! Svrati malo na kaficu i zurku u Zenski kutak! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oskar Написано Децембар 5, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 DVD izdanja koja su se pojavila ove nedelje: TRANSFORMERSI 2, ČUDOVIŠTA PROTIV VANZEMALJACA, MOJ KRVAVI DAN ZALJUBLJENIH, SURFER BRATE, [glow=red,2,300]ČITAČ[/glow] (DOBITNIK OSKARA), STRANCI, HARI POTER I POLUKRVNI PRINC, GRAN TORINO. ČETIRI BOŽIĆA, SVE MOJE BIVŠE, PONOVO 17, [glow=red,2,300]MILK[/glow] (DOBITNIK OSKARA) SAMO ORIGINALNA FILMSKA IZDANJA. www.oskar.co.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Izida Написано Децембар 5, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 5, 2009 Oskare,ima li kod vas izdanja filmova sa religijskim motivima?Bi li ti mogao da nam preporicis neki? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oskar Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 U ponudi na našem tržištu uglavnom su zastupljeni filmovi obrađuju, na direktan ili indirektan način, teme iz katoličkog sveta. Među njima su i dela koja su zaslužila značajno mesto u filmskoj istoriji kao ISUS IZ NAZARETA (režija Franco Zefirelli), POSLEDNJE HRISTOVO ISKUŠENJE (Martin Scorsese), DESET BOŽJIH ZAPOVESTI (Cecil B. DeMille), STRADANJE ISUSOVO (Mel Gibson). Od novijih filmova koji prepližu religiju i svet pomenuo bih DA VINČIJEV KOD, ANĐELI I DEMONI I KONSTANTIN. O religijskim temama u domažim filmovima pisaću nešto kasnije. SAMO ORIGINALNA FILMSKA IZDANJA. www.oskar.co.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Zashto troshiri pare da video klubove, kada sve to mozete naci na internetu 0409_feel Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Zashto troshiri pare da video klubove, kada sve to mozete naci na internetu 0110_hahaha???? ??? ?? ? ?????-????????? ?????????? 0409_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Zashto troshiri pare da video klubove, kada sve to mozete naci na internetu 0442_feel???? ??? ?? ? ?????-????????? ?????????? https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0409_feel.gif 1312_womens Dobra fora;) Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 Zashto troshiri pare da video klubove, kada sve to mozete naci na internetu 319.gif???? ??? ?? ? ?????-????????? ?????????? 0442_feel 1312_womens Dobra fora;) ?? ??? ???? ????? ?????????? ???????, ??? ??? ??????? ???? ??? ?????, ???? ? ????????. ???? ???????? ? ???. ??? ??, ???? ???? ???????. https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/stadaradim.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 ajd molim vas vi koji posjecujete video klubove raspitajte se da li imaju starijih filmova. ja imam dosta filmova ali trazim jedan film, neznam da li je turski ili indijski, film je iz sedamdesetih godina. film se zove placem srno moja. trazio sam na netu, ali ga nema. ovde u mom gradicu je mali video klub i samo imaju novija izdanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 ajd molim vas vi koji posjecujete video klubove raspitajte se da li imaju starijih filmova. ja imam dosta filmova ali trazim jedan film, neznam da li je turski ili indijski, film je iz sedamdesetih godina. film se zove placem srno moja. trazio sam na netu, ali ga nema. ovde u mom gradicu je mali video klub i samo imaju novija izdanja. ????? ???? ?? ?? ??? 1312_womens Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
oskar Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 DVD klub OSKAR je jedini u Srbiji koji ne poseduje ni jedan piratski snimak filma. Svi filmovi su na originalnim, legalnim izdanjima ovlašćenih distributerskih kuća. Činjenica je da smo poznati i po tome što posedujemo filmove nastale u periodu od 1932. pa sve do 2009. godine. Smatramo da DVD klub mora da bude mesto gde ljubitelji filma mogu uživati u istinskim remekdelima sedme umetnosti kao i u najnovijim hitovima. Nažalost ovlašćeni distributeri za našu zemlju, često nemaju sluha za uvoz istinskih remekdela iz ranijih decenija, pogotovo kad je u pitanju neamerička kinematografija. SAMO ORIGINALNA FILMSKA IZDANJA. www.oskar.co.rs Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Децембар 6, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2009 oskar ajd molim te proveri da li imaju film placem srno moja. ako imaju starije filmove imaju ovaj sigurno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука