Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

drago da svi razmišljamo o tome

evo,ja svojim rečima... nadam se da mi Bog neće zameriti

59610999.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

kolko su bolji ovi minimalistički...da ne kažem-crni

Било какви минималистички су добри. Уз минимални рад у фотошопу (око обраде слике), могу се правити феноменални постери.

Подели на овим сајтовима

Nekad sam procitao jednu misao da nerodjena deca, kao i svi pravednici drugih veroispovesti koji nisu krsteni, idu u Avramovo narucje.

Koliko je to pravoslavna misao ?

Разочарајте се у свему, и тада ћете бити очарани свим, чак и својим разочарањима.

Подели на овим сајтовима

svakako je mnogo pravoslavnija od -ikone- na posteru iznad... animal030

oče,ne znam gde je ičupa al sveti oci kažu da Bog ne očajava... to sam čuo od jednog jeromonaha i baš je pričao o tome da ova ikona nije pravoslavna i nije hteo da blagoslovi jednoj sestri koja slika ikone da slika ... ovo

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости

Можемо о овоме да разговарамо, али сутра. сада је касно.

Иначе, икону нађох негде на нету, сада ни сам не знам где. Свакако да ова икона не приказује есхатолошко стање, као што то не приказују ни многе друге иконе ( не пример прикази вађења очију светом Старцу Вукадину, или драње коже неком светитељу... али постоје као иконе. Свакако, ову икону сам поставио због поруке. Некад треба и овако урадити, има оних који не би могли другачије да схвате.

Подели на овим сајтовима

па ни то нису иконе ...

шта мислиш што се света мати Матрона СА отвореним очима иконопише, кад је била рођена слепа а за живота није прогледала?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...