Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

lepo,pošto sandra ne odovara odoh ja na lalkanje.... spremiću postere za strašni sud koji se izgleda u španskom piše velikim slovom .... evo ti prozivke... a na sudu ćemo se naći kod kazančeta... ne onog na koje misliš već kod onog od wc šolje...  pozdrav od administratora ovog smrdljivog foruma  confused 4chsmu1 sFun_bat t1253

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Колико добрих постера, остао сам без речи.

Све сам их поскидао, са надом да се не љутите...

и ја исто сакупљам 0442_feel

Нема ту сад, моје-твоје, све је заједничко zru

уосталом, наше је оно што дамо другима

Браво, браво и МИ и Управда!  klapklap

blessyou

Дивни су вам постери. Лепо би било да на постерима постављате и име портала (Поуке.орг) а и не мора.

Мислим, хајде нешто да кажем, а и не морам...  crvenilo

Оче,  hvala форум је права духовна ризница nasznak

idea сад ми је пао Наум, да одрадим један постер са географским пореклом  :smiley:

И могао би свако да покуша и направи по неки 0442_feel Забавно је

за мене је фотошоп наука, ови моји ручни радови су из старовремског Паинта ekstra

С наступајућим Празником,

поздрављам вас 1407_love

0442_feel

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

Управда могу рећи само  0442_feel 0442_feel 0442_feel blessyou 1407_love klapklap crvenilo свака част!

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Ево тема: Како направити мотивациони постер

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,3211.0.html

А ево и линка где можете без муке направите екстра постер

http://bighugelabs.com/motivator.php

Подели на овим сајтовима

algabacaju  :cheesy2: klapklap :drugarstvo:harpdobar decko 0304_smile4 0502_music0508_music0501_music0507_music0511_musichttps://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='1307_womens' /> girl_smiley girl_smiley girl_smiley poklon clapc clapc

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...