Jump to content

Нови ПДФ на Поукама: Фејсбук обојен Православљем

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Fejsbuk-gvass.jpg

јасно је шта је Фејсбук и колико снагу има. Одавно сам говоримо да је веома битно да размишљамо на прави начин о модерним информационим технологијама и да благовремено заузмемо став о свему томе. Нажалост, у нашој Цркви нема неког става о овим питањима као у Руској Цркви. Опет, много је и одвише оних који мисле да је све то непотребно, глупо, цркворушитељско итд...

Наравно да то није тако, тј. не мора нити треба тако да буде.

На овом пдф-у ћемо постављати све што има везе са фејсбуком, страницама, људима који су тамо, да се још више повезујемо и ширимо Православље. Сви заједно. 

Овде можете рекламирати Ваше Фејсбук странице, занимљиве и корисне постове (своје или својих пријатеља), позивање на разне акције...

Не знам да ли знате да сајт Поуке.орг стоји иза најпосећеније православне странице на фејсу: Не псуј Бога?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Волео бих да нам се овде придруже сви фејсбук трудбеници. Сигуран сам да сви заједно можемо да направимо много, много тога доброг!

Подели на овим сајтовима

http://www.facebook.com/groups/18896947571/

Ова група је некада бројала преко 3.000 чалнова, али када се десила она несретна реорганизација група и нови формат на ФБ сада нема више толико, али је под окриљем ПОУКА како тада тако и сада...

• Волим 1

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Фејсбук страница сајта ПРАВОСЛАВНА ВЈЕРОНАУКА ЗА ОШ РС www.vjeronauka.net

Свакодневно ажурирање, најновије вести, поучне приче...

Подели на овим сајтовима

• Гости
  • 4 months later...

И....фацебоок је блокирао Светог Спиридона, каже, није права личност и има превише пријатеља. Извињавам се што линк не ради, надам се да је привремено...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...