Anti Palma Crew Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 B kao Ваљево... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Нема! Даље... ОВАКО, КО НА КРАЈУ МЕСЕЦА БУДЕ ИМАО НАЈВИШЕ ПОГОДАКА ОД МЕНЕ ДОБИЈА КЊИГУ НА ПОКЛОН! Табелу ћу водити ја и после сваких пет погодака објављивати! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 A Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 _ _ A _ _ _ _ Браво Ссимке, удри опет! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 И pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 _ _ А _ И _ _ Ајмо Црни Ђорђе брате моооој... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Г pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Немаааа... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 М Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Нема ни то слово... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 карађорђе, ај настави, ако си ту..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
karadjordje Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ф pratis.me a? :P Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Ма јок! Дај неки самогласник! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
deda Написано Јануар 4, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 У Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 4, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 4, 2010 Не, не... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука