pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Мислио сам да сам лупио, али сећање ме не вара, то је та јако висока оцена из Историје спорта!!! Буахахахаха... Мало се фалим, не замерите! Него ПИТАЊЕ Када су основане древне Олимпијске Игре (не мора тачна година, може и у ком веку)? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ???? ?????? ???? ?? ???????? ?????? ?????????? ???? (?? ???? ????? ??????, ???? ? ? ??? ????)? 776. ?????? ??? ?????? Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Сад ми паде на памет да питам кад су укинуте древне олимпијске игре... али нећу то... Питање (лакше): Куп европских фудбалских шампиона су освајале само две екипе из источне Европе. Једна од њих је Црвена звезда 1991. Којој је то још екипи пошло за руком и кад? Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Стеауа Букурешт и мислим да је 1986-87, Миодраг Белодедић је наступао и за Стеауу и за Звезду! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 ?????? ???????? ? ?????? ?? ?? 1986-87, ??????? ????????? ?? ???????? ? ?? ?????? ? ?? ??????!????? ???????. ? ?????? ?? 1986.????????? ??????? Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 укинуте су 393. године. Теодосије их је укинуо (римљанин) Питање За коју земљу се такмичи Наташа Јањић и у ком спорту? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 У историји светских фудбалских првенстава три пута се десило да један фудбалер постигне двоцифрен број голова. 1954. Шандор Кочиш (Мађарска) је постигао 11 голова. 1958. Жист Фонтен (Француска) је постигао 13 голова. Питање је: који је Немац 1970. постигао 10 голова? Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Герд Милер можда?? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Како се презивао голман Бајерна који је на маракани београдској послао Звезду у финале КЕШ-а??? П.С. Хвала му! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 28, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Овако, сада ћемо да пробамо да погађамо слова неког спортског појма, ко погоди слово наставља даље и има право да погађа коначан одговор. Ко промаши, чека да неко следећи погреши и тако у круг! Ево првог појма _ _ _ _ _ _ _ И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 28, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 28, 2009 Ауман... Али, честитке и Аугенталеру... 0205_whistling . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Децембар 29, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 29, 2009 Браво, удри следећи! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Децембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 30, 2009 Како се звао први играч који је искључен на првенственој утакмици Звезде и партизана? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Јануар 3, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Е Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Јануар 3, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 3, 2010 Нема! Ајмо даље... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука