Jeca 82 Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Pomaze Bog moja prijateljica Mati Stefanija je igumanija manastira Sv.Ilije i Filareta u Italiji ,regija Redjo Kalabrija mesto Seminara.Ona planira da organizuje skup povodom manastirske slave u Aprilu pa joj je potrebna novcana pomoc da bi sve to uredila kako treba,dolazak su najavile neke nase vladike...Ako je neko u mogucnosti ili poznaje nekog ko bi zeleo da ucestvuje u ovoj akciji neka mi se javi a ja cu mu dati kontakt telefon Mati Stefanije.Svako dobro zeli vam Jelena,moj broj telefona je 064-549-80-80 Dijasporka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 23, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Да би све било како треба и да не би било икаквих малверзација и не дај Боже превара, молимо Вас да поставите све податке које имате и да ли је ово са благословом надлежног Епископа. Говорим у контексту скорашњих проблема са једним манастиром који је тражио помоћ а није имао благослов за то, те смо морали да скинемо обавештење. ХАјде ово да се озбиљно одради. Хвала Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jeca 82 Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Nema problema,cucu se ja sa Mati Stefanijom i objaviti sve sto je potrebno da ne bude nikakve dileme niti zabune,moze se naci na internetu reportaza o manastiru i Mati Stefaniji pod nazivom pravoslavlje u Kalabriji Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука