миркан Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Да ли је неко гледао ову емисију са проф. др Милом Алечковић Николић?Ако ниста покушајте мало да одвојите и погледајте. Укратко прича о начину избора водећих људи држава и светских организација, наводи пуно практичних примера као што су Саркози, Солана, ... спомиње и б92 тв, Де Гола како су га свргнили са власти и ... још много много тога.Прича таквим језиком и са толико чињеница тако да буде потпуно јасно свима који гледају о чему прича. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dugousko Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Гледао сам две - три емисије на "Коперникусу" које води она. Нису ми се свиделе. Већину емисије она држи банку и понавља једно те исто, прекида саговорнике у пола реченице...итд. Мене би било мало срамота. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
миркан Написано Јануар 23, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Гледао сам две - три емисије на "Коперникусу" које води она. Нису ми се свиделе. Већину емисије она држи банку и понавља једно те исто, прекида саговорнике у пола реченице...итд. Мене би било мало срамота. Водитељка је овде споредна ствар не могу рећи да је у овом емисији водитељка добро одрадила посао али није ни толико лоша. Одгледај ову емисију па ми реци мишљење. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dugousko Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 Mислио сам на проф. др...Она је водитељ у тој емисији на "Коперникусу". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dugousko Написано Јануар 23, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2013 . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука