Jump to content

Петиција против статута Војводине.

Оцени ову тему

Баба

Препоручена порука

????? ????? ?? ????????? ??. ?????????, ?? ?? ??? ??????? ???? ?????????? ??? ??? ???????? ????????? ??. ???????? ??? ?? ??????? ? ???? ???????.

nemojd ami spominjesh tu ljagu od choveka. ZBog njega se i vodi ova polemika, jer je on sjebao sve shto se tada moglo sjebati, izvinite na izdrazu. To je bilo njegovo maslo, a sada sam sebi upada u rech i buni se protiv nechega shto je on sa svojim kompanjonima skrojio!!!

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 37
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

битно је да чанак није задовољан статутом...

кад њему буде по вољи, е тад ћемо имати много веће проблеме..

следећи проблем тог типа је вроватно санџак...

Подели на овим сајтовима

Ко верује у случајност, ја не !

Укидање виза за грађане Страдије и истог дана срамота у скупштини !

Шта ће медији више да популаризују => оно мање се потура ко кукавичје јаје !

Страдија је ово, бреее ! dada

А ви Срби где сте? Милиони Срба боје се Бога.

Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи !

Подели на овим сајтовима

Па услов за визе је била Војводина, то барем није никаква тајна.

А што се тиче Коштунице, понављам и на овом форуму , то је његова анализа статута, ако он није компетентан за устав , статут и сл. ја не знам ко је онда, можда сам требао ставити мишљење господина Тадића или још боље госн.Пајтића?

Иначе Винс , нисам знао да си нациојјјоналиста.  :smiley:

Подели на овим сајтовима

?? ?????? ? ??????????, ?? ?? !

??????? ???? ?? ??????? ???????? ? ????? ???? ??????? ? ????????? !

??? ?? ?????? ???? ?? ???????????? => ??? ???? ?? ?????? ?? ????????? ???? !

???????? ?? ???, ????? ! dada

? ?? ??? ????? ???????? ??? "??????????".

????? 130 ??????? ??, ???? 20 (? ????? ????) ??????. ????? ?? ?? ???? ???. ?????? ????????? ????? ?????? ??????. ???? ???? ???? ??????. ?? ????? ?????.

????? ?? ??? ??? ???? ??????? ? ????? ????? ?? ??? ????? ??????? ?? ???? ???? ????? ?????.

Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног.

Подели на овим сајтовима

?? ????? ?? ???? ?? ???? ?????????, ?? ????? ???? ??????? ?????.

? ??? ?? ???? ?????????, ???????? ? ?? ???? ?????? , ?? ?? ?????? ??????? ???????, ??? ?? ???? ??????????? ?? ????? , ?????? ? ??. ?? ?? ???? ?? ?? ????, ????? ??? ?????? ??????? ??????? ????????? ?????? ??? ??? ???? ????.????????

????? ???? , ????? ???? ?? ?? ????????????????.  :smiley:

naravno da sam nacionalista. Svaki chovek treba da je nacionalista, voli i ponosi se shto je drzavljanin zemlje u kojoj zivi.

Ma jok pitacu kretena Koshtunjavog koji nas je unishtio. A Manekena ostavi da manekenishe gde god. Koshtunjavi je obichan pokvarenjak i odvratna njushka. Svi smo pevali njegovo ime kada smo skidali tiranina, ali nismo znali da ce nam zabosti noz u ledja!

Rekoh nekog neiskvarenog pravnika bez politichke pozadine.

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

?? ?????? ? ??????????, ?? ?? !

??????? ???? ?? ??????? ???????? ? ????? ???? ??????? ? ????????? !

??? ?? ?????? ???? ?? ???????????? => ??? ???? ?? ?????? ?? ????????? ???? !

???????? ?? ???, ????? ! dada

? ?? ??? ????? ???????? ??? "??????????".

????? 130 ??????? ??, ???? 20 (? ????? ????) ??????. ????? ?? ?? ???? ???. ?????? ????????? ????? ?????? ??????. ???? ???? ???? ??????. ?? ????? ?????.

????? ?? ??? ??? ???? ??????? ? ????? ????? ?? ??? ????? ??????? ?? ???? ???? ????? ?????.

???? ??? ?? ?? ? ????????? ???? ??? ?? ????? ????? ????? ??? ???? ?????, ??? ????? ???? ?? ??? ??? ???? ?? ???, ??? ??? ????? ????? ??????? ????? ? ???????? ???? ?? ???? ???? ???? ?????????? ? ?? ???? ??????????.

Подели на овим сајтовима

Како смо кренули ускоро ће и Бог дићи руке од нас, и Бог не даје још горе због оно мало честитих људи који се моле за све остале, а како се број таквих смањује, тако ће се и његова помоћ смањивати, с потпуним правом. Нека нас Бог спаси од нас самих. dada :) 0110_hahaha :star:

Подели на овим сајтовима

За дивљење је била поворка за блаженопочившим Патријархом, али је страшно што се такво јединство не појављује кад се продаје Косово или када се усваја статут Војводине. Као да је свима свеједно. Битно је да се може без визе путовати по Европи, мени је то језиво.

Подели на овим сајтовима

Ја пре мислим да нас Бог поново ставља на искушења због грехова којих наши политиканти у задњих 20 година починише !

А зна се, из Светог Писма, да цео народ сноси кривицу својих вођа ... ваљда зато што их је и довео на власт ! 0405_feel 0409_feel 0405_feel

Где се налазите вас неколико стотина што стојите испред народа: да ли сте са Европом или са народом?Ако кажете да сте са Европом, онда се брзо лечите да не би заразили свој народ.Ако ли кажете да сте са својим народом, пазите да се не ухватитe у лажи !

Подели на овим сајтовима

?? ??? ?????? ?? ??? ??? ?????? ?????? ?? ???????? ???? ???????...

??? ??? ????? ????????, ???????? ? ???????? ???? ???????. ? ??? ???? ???? ???? ???????? ? ????.

Господе Исусе Христе, Сине Божији, помилуј ме грешног.

Подели на овим сајтовима

?? ??? ?????? ?? ??? ??? ?????? ?????? ?? ???????? ???? ??????? ????? ???? ??????????? ? ?????? 20 ?????? ???????? !

? ??? ??, ?? ?????? ?????, ?? ??? ????? ????? ??????? ?????? ???? ... ????? ???? ??? ?? ?? ? ????? ?? ????? ! 0405_feel 0409_feel 0405_feel

? ???? ??? ?? ???? ??????? ?? ?????? ??? ?? ?????? ????????.

Подели на овим сајтовима

?? ??? ?????? ?? ??? ??? ?????? ?????? ?? ???????? ???? ??????? ????? ???? ??????????? ? ?????? 20 ?????? ???????? !

? ??? ??, ?? ?????? ?????, ?? ??? ????? ????? ??????? ?????? ???? ... ????? ???? ??? ?? ?? ? ????? ?? ????? ! 0405_feel 0409_feel 0405_feel

? ???? ??? ?? ???? ??????? ?? ?????? ??? ?? ?????? ????????.

???? ??? ?? ?? ????? ??????? .... " ... ????? ?? ??????, ?????? ?? ?????? ... " ? ???? ?? ?????? ?? ????? ????? ! ??? ?? ? dada

Подели на овим сајтовима

У праву си, чини ми се да и у Светом Писму пише да се свака власт поштује, и да све што добијамо - ЗАСЛУЖИЛИ СМО. Бог не дозвољава патњу уколико она не доводи до отрежњења и покајања. Надам се да ће тако бити и са нама, да ћемо се напокон сви окренути лицем према Богу.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...