Dugousko Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Гледао сам неке клипове са јутјуба. Има мало мекши тип од њега чини ми се и да је образованији, Билал Боснић. Не знам да ли је Боснић вехабија, али Барчић је био. Иначе, Барчић ми је деловао извештачено и индоктринисано. Босни још само фале овакви типови да је још више затуцају. Има нешто слично између међу личностима подложним секташењу. Мишљење и закључивање ме подсећају на Акакија, стим што је овај пресвучен у "православно-спољње-мирно-рухо", а Барчић у "исламску проповедничу дрчност". Обојица тупе "о правилима". За обојицу је факултет јерес...итд..итд.. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Najaktivniji Musliman je banovan na dve nedelje. Neka nam do tada objasnjenje da ekspert za islamska pitanja Zayron. Nisam ja ekspert za islam, daleko od toga. ali prema onome ko o islamu zna malo, ja znam dosta više. Žvio sam skoro 30 godina u Bosni a u mojoj falimiliji su i mnogi muslimani, to sam već napisao. Osim toga sam se s njima družio u svakodnevnom životu i sa onim vjerujućim muslimanima i sa onim koji se smatraju muslimanima ali islam ne praktikuju i sa onim koji su samo po imenu muslimanima, dakle više Bošnjacima, ima ih i ateista a ti ne mogu bit muslimani, imaju samo arapska ili turska imena. Još na nešto vam skrenem pažnju. Sekta se od svoje duhovne zakladne, baze, temelja ne mora uopšte lišiti u naučavanju ali najčešće je sektom zato što traži dosljedno ispunjavanje svega što u njihovoj svetoj knjizi piše i ustrajavaju na bukvalnom značenju. Na primjer nešto slično kao kad bismo mi hrišćani počeli praktikovat samosakaćenje, kopali si sami oči zato što je Isus rekao ako te tvoje desno oko sblažnjava itd. i u tom dalje stilu si sjekli ruke, udove, samokastrirali itd. Ili vezivali kamenje oko vrata pa s njim hop u vodu. To bi bila znači sekta. Oni se ni u čemu ne bi lišili od svih ostalih hrišćana, pravoslavaca, katolika ili protestanata ali bi sve brali i razumjeli doslovno kako tamo piše i tako to u život sprovodili. A možda bi si i takve nekakve zakone uredili po kojima bi bio svako kažnjavan ko se ne drži te njihove takve orthopraxe, ortopraksije. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Moj jedan zet, ne taj što je umro, već od rodice, naše babe su sestre, je recimo ateista, ima orijentalno, arapsko ime ali ne vjeruje ni u islam ni u šta drugo, slično kao naš dragi brat Muramasa. Bio komunista, sad je ateista. Evolucija. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука