дибидусрус Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Колико сам ја чуо, тело убијеног је буквално унакажено. А што ће рећи да је био бивен и бивен , да се неко иживљаваао....па , можда и после смрти да су га тукли, давили....Ко је то урадио свештеник СПЦ? Не могу да одговорим.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Мучно... Иначе, обзиром да сам пореклом из тих крајева, свакаквих ће још "пешкира" изаћи на видело.... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јевсевије Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 ЗАО ИЛИ НИЈЕ ЗАО!? Случајно га ударио мотком 60 пута? Није он хтео да га убије наравно. Он само толико није размишљао о његовом животу да је дозволио себи да га пребије до смрти. Ја нисам рекао да га није ударао, нити разумијем тај начин лијечења "мотком"! Ако наркомана удара мотком, шта би требао да ради ђавоиманом!? Само сматрам да није имао намјеру да га убије батинама, осим тога није он тамо једину у центру за лијечење. Зато кажем, само Господ Бог зна шта је тамо било... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Još jedan čvrst dokaz da su batine izraz nemoći, i da je batina odavno iz raja izašla (jer da je valjala ostala bi u raju) DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јевсевије Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 batina odavno iz raja izašla (jer da je valjala ostala bi u raju) Да, стара добра народна изрека! Професор Илија Томић који предаје Стари Завјет на Богословском факултету каже: "Колеге, батина није из раја изашла. Батина стоји испред раја, на вратима раја." Мислио је на Херувима са пламеним мачем (Пост. 3, 24). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Problem je sa batinama što lako i neprimetno pređu iz sredstva kazne i redukcije neželjenog ponašanja u sredstvo iživljavanja i smanjivanja sopstvene frustracije. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Peranović: Ako sam ja kriv, onda je kriva i zajednicaSveštenik Branislav Peranović, optužen za teško ubistvo štićenika Centra za odvikavanje od narkotika Nebojše Zarupca, negirao je danas na suđenju u Šapcu da je ubistvo izvršio namerno i dodao da su svi znali da primenjuje silu prema štićenicima, te da je celo društvo saučesnik. http://www.pressonline.rs/info/hronika/259082/peranovic-ako-sam-ja-kriv-onda-je-kriva-i-zajednica.html .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 И свештеник је човјек који може да падне под утицај порока. Било је случајева да су се некада свештеници лијечили од алкохолизма, овај је схватио да има проблем са дрогом, отишао на лијечење и кад се снимала емисија изашао пред камере и представио се без икаквог скривања.Исто тако свештеник може да заврши на психијатрији, није имун од болести које нападају народ. И не одузима се чин некоме ко је болестан, него само ако је згријешио или напустио служење у Цркви. U redu da se leci, da je podlozan slabostima, ali da izadje pred kamere i predstavi se bez ikakvog skrivanja ne mislim ni da je pametno ni pohvalno, taj "prljav ves" ne treba iznositi svakome, da ne bi svinje pogazile, rastrgle, itd kako vec pise, to moze da da povod neprijateljima za razne ruzne price, da, umesto ljude da ucvrsti u veri, da ih pokoleba, kad svesteno lice tako padne, onda mogu da izgube veru u svoj duhovni napredak, itd; prljav ves neka ostaje u porodici, a ne da se iznosi pred neznabosce, nije to dobar primer nikako Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ja koliko sam shvatio veći deo društva se i protivio svemu tome. Zakazali su oni koji su stvarno trebali da intervenišu po zakonu. jedino ako je društvo trebalo da uzme pravdu u svoje ruke, a to se nikada ne završi dobro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Ја нисам рекао да га није ударао, нити разумијем тај начин лијечења "мотком"! Ако наркомана удара мотком, шта би требао да ради ђавоиманом!?Само сматрам да није имао намјеру да га убије батинама, осим тога није он тамо једину у центру за лијечење. Зато кажем, само Господ Бог зна шта је тамо било... У праву си само господ зна шта је било тамо али сви ми одлично знамо да је Перановић имао срца да неког удара до смрти, да му уопште није пало на памет да неког толике батине могу да убију. Јевсевије је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 meni su pristalice Peranovica zanimljivi. zasto su oni hteli da protestvuju ispred suda? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 18, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Haha Nisam ja kriv sto sam ga ubio nego ste vi svi krivi sto me niste drzali :D :D пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 ocito je da doticni Peranovic nema pravu spoznaju o tome ko je Bog.. za takve treba moliti. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 најгоре је када слепац води слепца; из свега до сада приложеног види се да је овај несрећни поп био у озбиљној прелести а тако прелешћен је покушавао де лечи друге. туга. лекару излечи се сам, каже народ. Неко ко вози харлија, иде наоколо у кожном оделу, који није на парохији већ у канонски непознатој ситуацији покушава да ,,лечи,, исто тако озбиљно прелешћене људе...ужас Дијана. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Фебруар 17, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2013 zaista jezivo. kada sam cula za to srce me je zabolelo. zbog ovakvih stvari i mrze nas vernike, umesto da ljubavlju delamo dozvolimo ovakve stvari.. hvala dragom Bogu pa ima ljudi koji istinski vole Boga pa samim tim i imaju ljubavi medjusobom i imaju Bogomdanu mudrost koja je potrebna kako u svakodnevnim situacijama tako i u davanju pomoci ljudima zavisnih od narkotika i dr. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука