Jump to content

Перановић: Нисам намерно убио, цело друштво саучесник

Препоручена порука

Koliko brige oko 17 narkomana; a u isto vreme ti je svejedno da je taj monstrum jednog od njih ubio; a vecini verovatno naneo nesagledive psihicke posledice. Uostalom sta ocekivati od ocveka koji misli da su se tamo zasta ljudi lecili. Cak i kada nam dolazi od komuniste poput tebe previse je.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 825
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Koliko brige oko 17 narkomana; a u isto vreme ti je svejedno da je taj monstrum jednog od njih ubio; a vecini verovatno naneo nesagledive psihicke posledice. Uostalom sta ocekivati od ocveka koji misli da su se tamo zasta ljudi lecili. Cak i kada nam dolazi od komuniste poput tebe previse je.

Super ti je lajt motiv za "necinjenje". Sada je taj Peranovic ubio narkomana i stoga Crkva vise nikada, dok je sveta i veka, ne treba da pokusa da pomogne nekom takvom nevoljniku.

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Super ti je lajt motiv za "necinjenje". Sada je taj Peranovic ubio narkomana i stoga Crkva vise nikada, dok je sveta i veka, ne treba da pokusa da pomogne nekom takvom nevoljniku.

Crkva treba i Crkva pomaze; dovoljno je da vidis Zemlju Zivih a ne ovaj kazamt i kult koji je vodio ovaj bednik i koji je opstajao jer postoje likovi poput tebe koji su to podrzavali.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Crkva svakako treba da pomaze tamo gde moze i razume se u problematiku,

problem je sto ti ovu Peranovicevu parasinagogu i nekakav kult batinasha non stop poredis sa pravom Crkvom!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Samo 17? A pa to je prava sitnica more. Pusti to i onako su narkici. Nema veze, 17 vise-manje. U pravu si skroz. ;)

У праву си. Д.П. никако не сме бити ухапшен јер има још 17 потенцијалних жртви.

Чуј ти причап као да црква треба да се отима да помогне неком. Црква јасно као дан свима има своје центре које у сарадњи са државом и медицином помажу онима којима је помоћ потребна и то за џ.

Овај те добро пребије за силне паре. ТАко да не видим што уопште потежеш те неке патетичне приче шта ће бити са 17 наркомана? Уколико желе да наставе лечење имају земљу живих која ће да их прими као и друге установе.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Crkva svakako treba da pomaze tamo gde moze i razume se u problematiku,

problem je sto ti ovu Peranovicevu parasinagogu i nekakav kult batinasha non stop poredis sa pravom Crkvom!

Nisam ja primetio da pominjem Peranovica. On ode u zatvor zbog ubistva i to je gotovo. Nego, mi koji nismo u zatvoru sta cemo sa onih "samo 17" narkomana a i ostalim? Hocemo li da pijemo pivo dok gledamo Djokovica ili cemo nesto da uradimo?

A sto se tice "razumevanja u problematiku" dobar primer bi mogla da bude Majka Tereza od Kalkute . Jeste da je katolkinja al' zavrsila medecinu pa isla po svetem da leci ljudovi. Nije se okrenula "delatnostima Crkve" i njenim kompetencijama.

Подели на овим сајтовима

Nisam ja primetio da pominjem Peranovica. On ode u zatvor zbog ubistva i to je gotovo. Nego, mi koji nismo u zatvoru sta cemo sa onih "samo 17" narkomana a i ostalim? Hocemo li da pijemo pivo dok gledamo Djokovica ili cemo nesto da uradimo?

A sto se tice "razumevanja u problematiku" dobar primer bi mogla da bude Majka Tereza od Kalkute . Jeste da je katolkinja al' zavrsila medecinu pa isla po svetem da leci ljudovi. Nije se okrenula "delatnostima Crkve" i njenim kompetencijama.

Ал ко смо ми да лечимо било кога? Имамо ли ми диплому медицине? Не? Јесмо ли духовници? Не?

КАКО онда да лечимо те јадне људе? Они ће, уколико то желе, свој пут наћи, а ми можемо да помогнемо евентуално молитвом или прилозима тим институцијама које их лече, уколико смо у прилици да и на тај начин допринесемо.

Колико год да нас неке ствари тиште, једноставно нисмо позвани да се неким проблематикама бавимо.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

У праву си. Д.П. никако не сме бити ухапшен јер има још 17 потенцијалних жртви.

Чуј ти причап као да црква треба да се отима да помогне неком. Црква јасно као дан свима има своје центре које у сарадњи са државом и медицином помажу онима којима је помоћ потребна и то за џ.

Izgleda da i ovde ima nekih na dopu. Ja samo pitam, nevezano za Peranovica, sta ce Crkva da uradi "jos" za narkomane ili njima slicne.Sta kazes, ima centar u Nisu? I sto bi rekao Radmilovic, "boli mene" ... ima centar u Nisu i sada mozemo da nakrivimo kapu i pevamo ...resili smo sve probleme i obaveze. Mozemo mirnew duse da gledamo Djokovica. Ups! I naravno da budemo hriscani i da ljubimo bliznjeg svoga, pa da okrecemo drugi obraz itd... ali samo malo kasnije, posle zadnjeg seta ako je moguce.

Подели на овим сајтовима

OK onda, reci sta ti predlazes da se radi sa tih 17 narkomana vidim da si nekakav ekspert?

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

Ал ко смо ми да лечимо било кога? Имамо ли ми диплому медицине? Не? Јесмо ли духовници? Не?

КАКО онда да лечимо те јадне људе? Они ће, уколико то желе, свој пут наћи, а ми можемо да помогнемо евентуално молитвом или прилозима тим институцијама које их лече, уколико смо у прилици да и на тај начин допринесемо.

E, a jesi li cuo za onu Terezu od Kalkute? Zena zavrsila medicinu, specijalizovala lecenje sirotinje i otvorila privatnu kliniku na kojoj je zaposlila koleginice sa faksa.

Подели на овим сајтовима

E, a jesi li cuo za onu Terezu od Kalkute? Zena zavrsila medicinu, specijalizovala lecenje sirotinje i otvorila privatnu kliniku na kojoj je zaposlila koleginice sa faksa.

И опет питам, имаш ли ти, или неко овде од нас, диплому са медицине?

Са друге стране, слободан си да уплатиш неку пару за неки од тих центара, или се помолиш када се сетиш, све то помаже, а то је оно што ти можеш да урадиш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

OK onda, reci sta ti predlazes da se radi sa tih 17 narkomana vidim da si nekakav ekspert?

Nisam ekspert ali sam ekspert da vidim kako se kritikuje episkop Lavrentije zato sto je pustio Peranovica da radi, a od ovih sto to rade niko u zivotu nije mrdnuo dupetom za bolesnog osim za sebe samog eventualno. E vidis, za takve sam ekspert. Pa se desilo zlo, koje niko nije zeleo, pa sada niko ne valja a u stvari ne valja ubica.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...